Nova prestižna nagrada za Novu TV
Nova prestižna nagrada za Novu TV Foto: DNEVNIK.hr

Još jedna velika nagrada stigla je na Novu TV. Jednoglasnom odlukom stručnog žirija naša televizijska kuća zaslužila je ovogodišnju Veliku nagradu sigurnosti.


Nova TV ovo priznanje osvojila je u kategoriji medijske promocije sigurnosti zbog učestalog i profesionalnog izvješćivanja javnosti. Putem televizijskih priloga u informativnim emisijama te članaka na portalima DNEVNIK.hr i Zimo.dnevnik.hr javnost je informirana kroz niz stručnih vijesti vezanih uz sigurnost cestovnog prometa, prevenciju nasilja nad djecom, prevenciju kriminaliteta i kibernetičku sigurnost. U ime Nove TV nagradu je primio reporter Marko Balen.

Vezani članci Marko Braić Indira je dobila opasnu konkurenciju: Ovako to izgleda kad se dvije seksi pjevačice nađu na bini! Saša Štefić - 4 Farmer Saša vodio je kafić i volio zapjevati na festivalima, ali tu je karijeru zapostavio, evo zašto se odlučio na ulazak u show

"Ova je nagrada još jedan dokaz da Nova TV putem svih svojih kanala pruža gledateljima kvalitetne i vjerodostojne informacije, tako ćemo i nastaviti", rekao je Marko Balen, reporter Nove TV.

"S obzirom na to da je Nova TV izvješćivala ne samo o prometnoj sigurnosti nego i prevenciji nasilja nad djecom nego o informacijskoj i kibernetičkog sigurnosti žiri je jednoglasno odlučio da nagrada ide Novoj TV", kazao je Alen Ostojić, predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.