Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obnova objekta

Velika promjena na Mirogoju: Iz ureda poslali važnu obavijest građanima

Mirogoj
Mirogoj Foto: Patrik Macek/Pixsell
U travnju počinju radovi na objektu mrtvačnice na Mirogoju, a ispraćaji svih pokojnika sele se na trg ispred Krematorija.

Zbog obnove objekta mrtvačnice na Mirogoju, koja započinje u travnju, svi ispraćaji koji su se dosad odvijali ispred objekta mrtvačnice na Mirogoju od 2. travnja polaze s novouređenog ispraćajnog trga na Krematoriju, obavijestili su iz Gradskih groblja Grada Zagreba.

Ispraćaji pokojnika tako se od idućeg tjedna više neće moći održavati pred centralnim objektom na Mirogoju, već će održavati na trgu ispred Krematorija, odakle će kretati i pogrebna povorka.

Mirogoj Lokacije gradskog groblja Mirogoj Foto: Gradska groblja Zagreb

Ispraćajni trg nalazi se ispred male dvorane Krematorija, a termini ispraćaja su u 9:00,10:10, 11:55, 13:05 i 14:15. Odar male dvorane za davanje sućuti otvara se 30 minuta prije početka ispraćaja. Svaki sprovod prati elektrovozilo za prijevoz pet putnika s mogućnošću angažiranja dodatnih vozila, stoji u obavijesti Gradskih groblja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Radnici se šokirali Pronađeni ljudski kosturi, na jednom i dijelovi odjeće

Pročitajte i ovo Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..."

Blagajne, poslovi grobnog očevidnika i dio poslova referade za ukope od 25. ožujka poslovat će u novoobnovljenoj upravnoj zgradi Gradskih groblja na Mirogoju. Poslovi prodaje grobnih mjesta obavljat će se u objektu Krematorija, stoji u obavijesti Gradskih groblja. Također se od ponedjeljka 25. ožujka mijenjaju dosadašnji brojevi telefona:

Centrala: 01 6426 700
Urudžbeni: 01 6426 748
Odjel organizacije ukopa (referada): 01 6426 711
Odjel grobnog očevidnika (pravni poslovi): 01 6426 725
Tehnička služba: 01 6426 704

Građanima su na raspolaganju ZET-ove autobusne linije prema Mirogoju i Krematoriju:
226 Kaptol - Remete - Svetice
106 Kaptol - Mirogoj - Krematorij
203 Svetice - Kaptol

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene