Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripazite u prometu

Veći broj hodočasnika pješaka na prilaznim cestama marijanskih svetišta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče kod kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera nema dužih čekanja, promet je srednje gust do pojačan u smjeru mora, a na prilaznim cestama marijanskih svetišta očekuje se veći broj hodočasnika, posebno pješaka, pa iz Hrvatskog auto-kluba pozivaju ostale sudionike u prometu na pojačan oprez.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod čvora Slavonski Brod istok u smjeru Bregane na zaustavnom traku nalazi se vozilo u kvaru, a na riječkoj obilaznici kod čvora Škurinje u oba smjera vozi se uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat, zbog sanacije mjesta nakon prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će zbog blagdana Velike Gospe: u utorak, 14. kolovoza od 15 do 23 sata i u srijedu, 15. kolovoza od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti DC1.

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Lipovac.

Na graničnom prijelazu Kamensko na ulaz se čeka 20 minuta, a na drugim graničnim prijelazima nema duljih čekanja.

Zbog povremeno pojačanog priljeva vozila u pojedinim trajektnim lukama moguća su odstupanja od uobičajenog reda plovidbe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene