Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Varteks d.d i Univerzijada Beograd d.o.o. potpisali su jučer u Sava centru Ugovor o poslovnoj suradnji. Tim ugovorom Varteks d.d. postaje ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sve sudionike-sportaše, članove organizacije i sve službene osobe Univerzijade koja će se održati od 01. do 12. srpnja 2009. godine u Beogradu.


Varteks će biti i ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sportaše i članove delegacije Srbije koji će sudjelovati u igrama studenata na Univerzijadi u Bangkoku, od 08. do 18. kolovoza 2007. godine.

Vezani članci Varteks kolekcija (Foto: Mare Milin) Novo poglavlje modne povijesti: Nostalgična Varteks kolekcija na pisti Bipa FASHION.HR-a Policija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Nakon nereda na stadionu u Koprivnici podignute kaznene prijave protiv šestorice muškaraca

Ugovor su potpisali predsjednik Uprave Varteksa d.d. Zoran Košćec i generalni direktor Univerzijade Beograd 2009. d.o.o., Siniša Jasnić.

Nakon službenog dijela, u prisustvu brojnih uzvanika i medija održana je modna revija na kojoj su predstavljene Varteksove odjevne kolekcije kreirane upravo za potrebe Univerzijade Bangkok 2007. i Univerzijade Beograd 2009.

'Iznimno smo zadovoljni što je upravo Varteks d.d. odabran za službenog partnera Univerzijade Beograd, što je potvrda naše kvalitete i pozicije na tržištu. Zahvaljujemo ovom prilikom g. Jasniću, generalnom direktoru Univerzijade Beograd i partnerima na ukazanom povjerenju. Univerzijada je sportski i kulturni događaj, po međunarodnoj sportskoj važnosti odmah je poslije olimpijskih igara, stoga ujedno i kvalitetna prilika za promociju Varteksovih modnih marki,' izjavio je Zoran Košćec, predsjednik Uprave Varteksa.

'Zadovoljni smo što smo danas sklopili Ugovor o suradnji s kućom koji svi znamo i pamtimo iz 1987.g. kada je prije točno 20 godina u Zagrebu održana 14. Univerzijada. S obzirom da Varteks razumije značenje ovog događaja, drago mi je što ćemo zajednički, kao sponzori i partneri surađivati do 2009. godine', rekao je prilikom potpisivanja generalni direktor Univerzijade Beograd, Siniša Jasnić.