Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Varteks sponzor Univerzijade Beograd 2009.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varteks d.d i Univerzijada Beograd d.o.o. potpisali su jučer u Sava centru Ugovor o poslovnoj suradnji. Tim ugovorom Varteks d.d. postaje ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sve sudionike-sportaše, članove organizacije i sve službene osobe Univerzijade koja će se održati od 01. do 12. srpnja 2009. godine u Beogradu.

Varteks će biti i ekskluzivni dobavljač službene odjeće i obuće za sportaše i članove delegacije Srbije koji će sudjelovati u igrama studenata na Univerzijadi u Bangkoku, od 08. do 18. kolovoza 2007. godine.

Pročitajte i ovo Modna kuća Varteks PRODAJA ZEMLJIŠTA KAO SPAS U Varteksu kasne plaće za 1000 radnika: "Naravno da smo svi zabrinuti, ali uvjereni smo u uspjeh", "Nemamo nikakvu namjeru zatvoriti kompaniju, radna mjesta su nam prioritet" Odlazak tekstilnih radnika nakon zatvaranja - 2 Propast uz radničke suze Kutija u rukama i otkaz. Tako iz zadnje u nizu propalih tvrtki odlazi 170 radnica: "To je moja otpremnina za 28 godina staža"

Ugovor su potpisali predsjednik Uprave Varteksa d.d. Zoran Košćec i generalni direktor Univerzijade Beograd 2009. d.o.o., Siniša Jasnić.

Nakon službenog dijela, u prisustvu brojnih uzvanika i medija održana je modna revija na kojoj su predstavljene Varteksove odjevne kolekcije kreirane upravo za potrebe Univerzijade Bangkok 2007. i Univerzijade Beograd 2009.

'Iznimno smo zadovoljni što je upravo Varteks d.d. odabran za službenog partnera Univerzijade Beograd, što je potvrda naše kvalitete i pozicije na tržištu. Zahvaljujemo ovom prilikom g. Jasniću, generalnom direktoru Univerzijade Beograd i partnerima na ukazanom povjerenju. Univerzijada je sportski i kulturni događaj, po međunarodnoj sportskoj važnosti odmah je poslije olimpijskih igara, stoga ujedno i kvalitetna prilika za promociju Varteksovih modnih marki,' izjavio je Zoran Košćec, predsjednik Uprave Varteksa.

'Zadovoljni smo što smo danas sklopili Ugovor o suradnji s kućom koji svi znamo i pamtimo iz 1987.g. kada je prije točno 20 godina u Zagrebu održana 14. Univerzijada. S obzirom da Varteks razumije značenje ovog događaja, drago mi je što ćemo zajednički, kao sponzori i partneri surađivati do 2009. godine', rekao je prilikom potpisivanja generalni direktor Univerzijade Beograd, Siniša Jasnić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene