Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje preminulo

Uznemirujuća snimka: U Bjelovaru pronađeni živo zakopani štenci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uznemirujuća snimka štenaca koje je netko žive zakopao pokraj Bjelovara objavljena je na Facebooku.

''Čula sam mjaukanje, pomislila ranjeno mače. Živi zakopani s vanjske strane ograde kod boksa. Dva su se ugušila. Kako je moguće da ljudsko smeće ovo napravi?'', piše na Facebook stranici udruge Vau Vau.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Trčao sam da je izvadim' Lovio ribu kad je pokraj njega u vodu pala vreća - Šokirao se kad je vidio što je u njoj Slika nije dostupna 'Nije bilo mjesta' VIDEO Kakvi neljudi - Nevjerojatno što su prevozili na krovu automobila pri brzini od 110 km/h

Tri su štenca u međuvremenu preminula.

''Ono što jedino trebam za sada je osobe koje bi ih mogle uzeti na privremeno i hraniti svaka 3 sata. Kažem množinu, jer kada bi se našlo više njih svima bi bilo olakšano. Neću pisati koliko imam kod kuće životinjica, ali ja ovo stvarno ne mogu sama'', mole iz udruge.

Anabela Ivorek iz udruge ispričala je za DNEVNIK.hr kako je štence pronašla s vanjske strane ograde uz jedan od bokseva njihove udruge.

''U tri rupe bilo ih je zakopano sedam. Osim što ih je zakopao i gazio je po njima, vidjela sam tragove cipela. Dvije su bile mrtve, tri su noćas uginule i ostale su dvije koje se još bore za život. Danas ih je od mene preuzela naša volonterka Antonija, ali im i dalje tražimo smještaj i nekoga tko bi ih othranio'', kaže Anabela.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene