Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uznemirujuća snimka štenaca koje je netko žive zakopao pokraj Bjelovara objavljena je na Facebooku.


''Čula sam mjaukanje, pomislila ranjeno mače. Živi zakopani s vanjske strane ograde kod boksa. Dva su se ugušila. Kako je moguće da ljudsko smeće ovo napravi?'', piše na Facebook stranici udruge Vau Vau.

Vezani članci Tek okoćeni štenci ostavljeni su uz rijeku Vuku (Foto: Facebook) Tek okoćeni štenci ostavljeni na hladnoći uz obalu Vuke, policija traga za počiniteljem Slika nije dostupna Ustukne kada vidi to lice šefice: Samo mu uputi pogled i on već zna gdje mu je mjesto

Tri su štenca u međuvremenu preminula.

''Ono što jedino trebam za sada je osobe koje bi ih mogle uzeti na privremeno i hraniti svaka 3 sata. Kažem množinu, jer kada bi se našlo više njih svima bi bilo olakšano. Neću pisati koliko imam kod kuće životinjica, ali ja ovo stvarno ne mogu sama'', mole iz udruge.

Anabela Ivorek iz udruge ispričala je za DNEVNIK.hr kako je štence pronašla s vanjske strane ograde uz jedan od bokseva njihove udruge.

''U tri rupe bilo ih je zakopano sedam. Osim što ih je zakopao i gazio je po njima, vidjela sam tragove cipela. Dvije su bile mrtve, tri su noćas uginule i ostale su dvije koje se još bore za život. Danas ih je od mene preuzela naša volonterka Antonija, ali im i dalje tražimo smještaj i nekoga tko bi ih othranio'', kaže Anabela.