Obavijesti Video Pretražite Navigacija
15 eura

Bizaran slučaj u Puli: Županijski tužitelj pod istragom zbog kazne za parkiranje

Kazna za parkiranje Pula
Kazna za parkiranje Pula Foto: Goran Sebelic/Cropix
Pročelnik Upravnog odjela za lokalnu i mjesnu samoupravu Grada Pule Nebojša Nikolić je županijskom tužitelju Željku Perčinliću oprostio kaznu za nepropisno parkiranje od 15 eura, koja je zbog nedostavljanja podataka narasla na oko 700 eura.

Zamjenik Županijskog državnog odvjetnika Željko Perčinlić pokušao je izbjeći plaćanje kazne za parkiranje od 15 eura, pa je zavšio pod istragom USKOK-a, potvrdio je za istra24 županijski državni odvjetnik Eddy Putigna.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Ivan Penava Vruća situacija HDZ-ov koalicijski partner poslao još jednu poruku DP-u: Problemi na vidiku ili priprema terena?

Pročelnik Upravnog odjela za lokalnu i mjesnu samoupravu Nebojša Nikolić je županijskom tužitelju Željku Perčinliću oprostio kaznu za nepropisno parkiranje od 15 eura, koja je zbog nedostavljanja podataka narasla na oko 700 eura.

Dan nakon što je istra24 otkrio skandal, Nikolić je podnio ostavku na mjesto pročelnika. Kako se neslužbeno doznaje, USKOK-ovi istražitelji izuzeli su i neophodnu dokumentaciju iz Grada Pule te je pokrenuta istraga protiv Perčinlića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene