Andrej Plenković u spotu Vjerodostojno (Screenshot: Youtube)
Andrej Plenković u spotu Vjerodostojno (Screenshot: Youtube)

Iz agencije Unex Grupa potvrdili su za da su za potrebe snimanja promotivnog spota Andreja Plenkovića za kampanju "Vjerodostojno" 2016. ured Odvjetničkog društva Šavorić dobili besplatno.


"Poslovni prostor kojeg koristi Odvjetničko društvo Šavorić i partneri, odabran je po kriteriju najadekvatnije i dostupne lokacije (snimanje se održavalo u neradnom danu, 15.08.2016.g.), a koja je odgovarala komunikacijskom konceptu, predložena od strane kreativnog tima agencije Unex Grupa.

Vezani članci Pelješki most Svađaju se tko je prvi došao na ideju gradnje Pelješkog mosta: "Služe se izmišljotinama..." Andrej Plenković Plenković: ''Milanović radi protiv zakona i generira mržnju prema HDZ-u. Neće mu to proći"

Obzirom na naše poznanstvo sa g. Šavorićem, agenciji Unex Grupa je učinjen ustupak i gratis korištenje poslovnih prostora u svrhu snimanja jednog od kadrova za potrebe oglašivačke kampanje.

Takvo postupanje nije neuobičajeno, kroz praksu smo imali još primjera u suradnji s klijentima agencije.

Kako sam već navela u priopćenju, HDZ nije sudjelovao u odabiru te lokacije, te je sukladno ugovorima podmirio sve obaveze i platio troškove predmetne kampanje agencijama Unex Grupa i Unex Media.

U svojoj dugogodišnjoj praksi uobičajeno smo se vodili načelima zaštite interesa klijenta, u svim segmentima usluga koje agencije pružaju, a činjenica da smo u konačnici realizirali kampanju čiji su rezultati poznati i osvjedočili se kao efikasan i pouzdan suradnik, rezultirala je nastavkom suradnje s HDZ-om do zadnjih izbora u svibnju 2017.godine", odgovorili su iz Unex Grupe'', piše N1.