Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran razlog

FOTO Ukrajinski helikopter sletio je na njivu kod Karlovca: Na teren su odmah izašle sve sigurnosne službe

Helikopter kod Karlovca
Helikopter kod Karlovca Robert Fajt/Cropix
Aktualno Galerija Helikopter kod Karlovca Helikopter kod Karlovca Foto: Robert Fajt/Cropix Sletio je civilni helikopter ukrajinskih oznaka Sletio je civilni helikopter ukrajinskih oznaka Foto: Robert Fajt/Cropix Sletio je civilni helikopter ukrajinskih oznaka Sletio je civilni helikopter ukrajinskih oznaka Foto: Robert Fajt/Cropix Sletio je civilni helikopter ukrajinskih oznaka Sletio je civilni helikopter ukrajinskih oznaka Foto: Robert Fajt/Cropix +0 Sletio je civilni helikopter ukrajinskih oznaka Galerija 1/5 >>
Imućni Ukrajinac s privatnim helikopterom sletio je na njivu u blizini Karlovca i izazvao pomutnju mještana.

Ukrajinski helikopter sletio je na njivu u blizini Karlovca. U petak oko 12 sati mještani su ostali u čudu kad su na blatnjavom putu koji vodi prema njivi farme Šumbar u vlasništvu Grupe Pivac uočili skupocjeni helikopter R66 Turbine u vrijednosti 1,5 milijuna dolara, ukrajinskih registracija.

Ubrzo je pozvana i policija, no pilota i posade nije bilo u blizini.

Pročitajte i ovo Gaza Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Teško bombardiranje Gaze: "Osjetit ćete naš gnjev!' Hamasovci poručili: "Spremni smo"

Na mjesto događaja ubrzo su stigli kriminalistički inspektori PU karlovačke i druge službe zadužene za nacionalnu sigurnost i sigurnost zračne plovidbe.

Policija je oko helikoptera povukla traku da se nitko ne bi približavao u tom trenu nepoznatom letećem objektu.

Pročitajte i ovo Privođenje vozača koji je izazvao prometnu nesreću i ubio dva Nepalca - 2 Dvoje mrtvih FOTO/VIDEO Svi detalji o vozaču koji je usmrtio Nepalce te pobjegao: Otkriveno što ga je to povezalo s mjestom zločina

Kako doznaje Jutarnji list vlasnik letjelice je imućni Ukrajinac koji je otišao u lov. Navodno je prijavljenim letom u petak iz Italije stigao do Zagreba, gdje je napunio gorivo te se bez dozvole zaputio putem Karlovca.

Tamo je sletio te se s društvom zaputio u lov na divlje svinje. Navodno je lov organizirala agencija koja se bavi lovnim turizmom. Ukrajinca čeka golema kazna, no vrlo vjerojatno iznos koji će morati platiti neće mu predstavljati problem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene