Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimili ga u vožnji

'Uhvaćen' za volanom: Radimir Čačić opet vozio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je rekao da više neće voziti Radimir Čačić 'uhvaćen' je za volanom.

U prosincu prošle godine Radimir Čačić novinarima je rekao kako se prepušta u ruke službenih vozača. 'Ono što je dobro u ovoj cijeloj priči, a nalazimo se u stresnoj situaciji zadnjih mjeseci i to ne samo ja, da od sutra već imam nekoliko službenih vozača do 10, 11 navečer. Ja zaista ne mogu i nisam u poziciji da vozim više, makar od parkinga do parkinga', rekao je Čačić.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić demantirao da izlazi iz koalicije SVE SU DOGOVORILI I POTPISALI Radimir Čačić demantirao da Reformisti izlaze iz koalicije: "Očito da je panika ozbiljna" Ilustracija Reakcija na komentare premijera Čačić se obrušio na Plenkovića: "On je bio debelo u komunističkom gnijezdu kad su mene osudili"

>> Čačić nakon niza nesreća 'u rukama' službenih vozača

Čačić je to objavio nakon niza nesreća, dvije lakše u Zagrebu i one koja im je prethodila - teška nesreća u Mađarskoj u kojoj su poginule dvije osobe. Čačiću je, podsjetimo, u tom slučaju izrečena nepravomoćna osuđujuća presuda u Mađarskoj po kojoj je dobio 22 mjeseca kazne zatvora na rok kušnje od tri godine.

No, dva mjeseca nakon izjave o službenim vozačima Čačić je uhvaćen u vožnji, čemu svjedoči fotografija koju je objavio 24sata. Osim što je vozio Čačić je tijekom vožnje i razgovarao na mobitel. Na ulasku u Vladu prosvjednici iz Građanske inicijative vikali su mu 'Gazimire'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene