U predizbornom serijalu "U vašem gradu" ekipa Nove TV stigla je u Garešnicu, grad u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, smješten u sjeveroistočnom dijelu Moslavine usječenom u obliku trokuta između istočnih obronaka Moslavačke gore.


Da manje sredine liječnici zaobilaze u širokom luku, nije neka novost, no zanimljivo je kako se Garešnica riješila tog problema.

Vezani članci Slika nije dostupna U nekada kraljevskom gradu ni danas se ne živi loše Slika nije dostupna Ovdje poduzetnici štede na porezima i doprinosima, čak im i kamate subvencioniraju

Nezaposlena majka u Garešnici može birati hoće li provesti sunčano dopodne tražeći posao ili izvesti dijete u park. U vrtiću, naime, uzimaju djecu samo ukoliko su oba roditelja zaposlena. 

U ambulanti Garešničkog Brestovca već godinu i pol dana na pola radnog vremena radi liječnik u mirovini. A pacijenata 1300.

Koliko se u Garešnici naplaćuje parking i za kad je najavljeno ukidanje naplate, kakva je situacija s biciklističkim stazama, te što se obnavlja u ovo predizborno vrijeme, pogledajte u videoprilogu