Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Globalna franšiza

Od dječje ljubavi napravili biznis: "Kad sam odrastao i zaradio nešto novaca, mislio sam kako bi to bila dobra poslovna prilika"

Kao djeca i sami su satima igrali video igre, a onda i shvatili da bi mogli od toga napraviti - biznis. Pokrenuli su franšizu gaming kafića i počeli se širiti po inozemstvu. Cilj im je postati globalnom pričom.

Druženje kroz igre nekome nezamislivo, njima svakodnevica. Starije generacije će se vjerojatno sad pitati kako se to može kvalitetno družiti putem igre? 

"Kao što možda naša generacija voljela ići u kafiće, tako oni vole doći ovdje. Esencijalno je ista stvar. Druže se s prijateljima, samo umjesto da piju kavu, oni igraju igre", ispričao je suosnivač tvrtke David.

Pročitajte i ovo Live Ivan Kaštelan, Tribunj - 2 Tribunj zavijen u crno Vozač koji je usmrtio djevojku bio je pod utjecajem droge: Dnevnik Nove TV doznaje što se dogodilo neposredno prije nesreće

Od 13-godišnjaka do 50-godišnjaka. Svi vole zaigrati. Iz toga je David odlučio napraviti biznis. I krenuti s franšizom gaming kafića.

"Još odavno kad sam ja bio kao jedan od ove djece ovdje, dolazio u igraonice kvartovske, to je bilo jedno nevjerojatno zabavno iskustvo. I kad sam odrastao i zaradio nešto novaca, razmišljao sam kako bi to bila dobra poslovna prilika", pojasnio je David.

Očito je pogodio. Imaju svoj softver i broje zajednicu s više od 110.000 igrača diljem svijeta koji se mogu međusobno povezati i igrati.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić - 2 Na Markovom trgu Habijana u srijedu čeka rešetanje u Saboru, izlazi pred čak dva odbora: "Bit će zanimljivo vidjeti..."

Gdje su se sve proširili i koji su im planovi za dalje pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene