Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ranije nesuglasice

SUKOB U DUBROVNIKU Ozlijeđena tri policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U fizičkom sukobu između četvorice policajaca, koji su bili izvan službe i trojice mladića u Dubrovniku su ozlijeđena trojica policajaca i jedan od napadača, izvijestila je u četvrtak dubrovačko-neretvanska policija.

Sukob se dogodio u srijedu, u ranim jutarnjim satima u Ulici Andrije Hebranga u Dubrovniku. Zbog ranijih nesuglasica, došlo je do fizičkog sukoba između četvorice policijskih službenika izvan službe i trojice mladića koji su prilikom napada na policijske službenike koristili drvenu palicu. U ovom sukobu lakše su ozlijeđena trojica policijskih službenika i jedan od napadača, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja trojica mladića su, uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dovedena na Prekršajni sud u Dubrovniku. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene