Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ogromna kazna

Kod Bjelovara pronađena skrivena podzemna prostorija za nezakonitu djelatnost

Aktualno Galerija Podzemna prostorija za duhan Podzemna prostorija za duhan Foto: Carinska uprava Podzemna prostorija za duhan Podzemna prostorija za duhan Foto: Carinska uprava Podzemna prostorija za duhan Podzemna prostorija za duhan Foto: Carinska uprava +0 Podzemna prostorija za duhan Galerija 1/4 >>
Carinski službenici uz pomoć službenog psa za detekciju duhana pronašli su u skrivenoj podzemnoj prostoriji gotovo 1,3 tone duhana i opremu za obradu duhana.

Carinski službenici mobilne jedinice Varaždin uz pomoć službenog psa za detekciju duhana Arwen pronašli su u skrivenoj podzemnoj prostoriji gotovo 1,3 tone duhana i opremu za obradu duhana.

Pročitajte i ovo Izraelski vojnik na vojnoj vježbi Iz minute u minutu VIDEO/FOTO Izrael najavio vojnu eskalaciju: "Omča oko grada Gaze se steže. Izrael će pokušati prepoloviti pojas"

Pretragom stambenih i drugih objekata u vlasništvu hrvatskog državljanina, koji je otprije poznat po nezakonitoj obradi i prodaji duhana, carinici su u petak na širem bjelovarskom području pronašli gospodarski objekt sa skrivenom podzemnom prostorijom u koju se ulazi ispod betonske ploče.

Pročitajte i ovo Kate i Gerry McCann Nisu komentirali postupak Obrat u slučaju portugalske policije i nestale Maddie: Roditelji djevojčice na ovo su čekali godinama, ali im nije donijelo utjehu

"U podzemnoj prostoriji pronađeno je 11 kartonskih kutija ispunjenih s ukupno 1.208,20 kilograma duhana u listu, 8 PVC vreća ispunjenih s ukupno 71,30 kilograma sitno rezanog duhana, dvije električne rezalice za usitnjavanje duhana, 23 noža za električne rezalice i električna vaga. Za pronađene duhanske proizvode osumnjičeni ne posjeduje dokumentaciju o porijeklu", priopćila je Carinska uprava.

Pročitajte i ovo Pucnjava na Floridi Uhićen je Krvava Noć vještica: Mladić ubio dvije osobe, ranio još 16

Muškarca zbog nezakonite obrade duhanskih proizvoda čeka kaznena prijava te kazna za trošarinski dug u iznosu od 146.054,93 eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene