Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIVEDEN I PRIJAVLJEN

Užas u Međimurju: Vozač udario maloljetnu pješakinju i pobjegao s mjesta nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila u Međimurju, teško je ozlijeđena maloljetna pješakinja. Vozač koji ju je udario, pobjegao je s mjesta nesreće.

Maloljetna djevojka zadobila je teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 19. kolovoza oko 20:30 u Zasadbregu, izvijestila je u ponedjeljak međimurska policija.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno je kako je 30-godišnji vozač upravljao Opel Astrom, čakovečkih registarskih oznaka županijskom cestom kroz mjesto Zasadbreg.

"Nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, zbog čega je u blagom zavoju djelomično automobilom sišao izvan kolnika te je vanjskim bočnim ogledalom udario u pješakinju (mlađu maloljetnicu), koja je stajala na kolnom ulazu u dvorište obiteljske kuće", navodi se u policijskom priopćenju te dodaje kako je pješakinja nakon udara pala na tlo.

Vozač je nakon nesreće pobjegao s mjesta događaja, a ozlijeđena djevojka vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je u nesreći teško ozlijeđena.

Zadržana je na liječenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završio u bolnici Teško ozlijeđen 18-godišnjak: Mopedom se zabio u automobil koji je propuštao pješake na zebri

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OPREZ NA DVA KOTAČA Biciklisti stradali na dva kraja zemlje: Jedan poginuo u Zadru, drugi u Požegi gledao u mobitel pa se zabio u auto

Vozača su priveli čakovečki policajci, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće.

Radi se o 30-godišnjaku s područja općine Sv. Juraj na Bregu. Priveden je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene