Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U kruhu pronašla pečenog miša ili pokušala iznuditi novac?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna vijest stiže iz zagrebačkih Utrina. 71-godišnja Marija Šanjić navodno je u kruhu iz lokalne pekare pronašla pečenog miša. Nakon detaljne provjere ni sama inspekcija nije uspjela dokazati: je li doista riječ o mišu ili pokušaju iznude novca?!

Miša u kruhu žena je prijavila inspekciji nakon gotovo dva tjedna. Pred kamere nije željela. Sanitarna inspekcija slučaj je provjerila. U pekari u kojoj je gospođa kupovala posljednje tri godine, za sada, nisu pronašli nikakve nepravilnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zanimljivo rješenje Pekarski lanac pronašao rupu u zakonu o neradnim nedjeljama, ali postoji jedan problem: "Neki ljudi su doslovno urlali na mene" Slika nije dostupna Bljak Snimka koja okreće želudac: Dokazao je da se u kruhu nalazi stotine mrtvih golubova

- Nismo utvrdili niti tragove glodavaca niti bilo šta što bi upućivalo na eventualne probleme takve vrste vezane za taj objekt. Kolegica je razrezala i par kruhova, rekla je Jasenka Babić iz sanitarne inspekcije.

Primjerak kruha s mišom 71-godišnjakinja nije ustupila ni inspekciji na provjeru. Za kupljeni kruh nema ni račun tako da je u priču teško povjerovati. Ona tvrdi da joj je vlasnik pekare počeo prijetiti, a vlasnik, s druge strane da ga je starija gospođa htjela ucijeniti.

Vlasnik koji ističe 50-godišnju tradiciju u pekarstvu sumnja u namještaljku, pa čak i ljubomornu konkurenciju.

Ništa nije isključeno. Slučaj se i dalje provjerava. Sanitarna inspekcija napominje potrošačima da za svaki proizvod uzimaju račun. Jedino tako, a i uz sam proizvod mogu dokazati da je zdravstveno neispravan. No, nekima je od zdravlja, čini se, važniji novac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene