Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Krvavi obračun zagrebačkih školarki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Divljanja po hrvatskim školama se nastavljaju. Posjedujemo najnoviju snimku tučnjave dviju učenica 1. razreda Grafičke škole.

Djevojčice su se potukle ispred dvorane na Volovčici, a šokantno je to što ih je bodrilo stotinjak učenika Grafičke škole i TŠ 'R. Bošković'.

Pročitajte i ovo Djevojčice iz Gaze su ozlijeđene u napadu IDF-a Izvukli ih iz ruševina u Gazi "Moja sestra, moja voljena": Trenutak u kojem djevojčica prepoznaje svoju sestru slomit će vam srce Slika nije dostupna Pronađen kovčeg s dijelovima tijela

Obračun je, navodno, bio dogovoren, a prema riječima očevidca, jedna djevojčica je drugoj razbila glavu.

Čitatelj koji nam je poslao ovaj video tvrdi kako se nagađa da su se djevojke  potukle zbog nekog dečka ili zbog toga što je jedna pročitala neko pismo u kojem ju je druga 'popljuvala'.

Slučaj za policiju

Naš izvor, inače jedan od prestrašenih učenika Grafičke škole, tvrdi i kako se pred školom već dugo vremena skupljaju dečki iz kvarta koji muče učenike tražeći od njih novac i cigarete.

'Ako učenik slučajno kod sebe nema ništa, svašta se može dogoditi', tvrdi naš izvor.

'Tako su nedavno ti dečki upali u školu i otišli do odjela prakse gdje su lupali po prozorima i vikali da će natući jednog učenika koji im nije dao što su tražili. Po tog učenika je došao roditelj kako bi sigurno otišao iz škole, a mi se nadamo da se tako nešto neće ponoviti', nada se naš izvor, dodavši i kako je samo sat vremena nakon tog incidenta u školu došla policija jer je nestao vrijedan bicikl učenice Grafičke škole koji je bio zaključan ispred školske zgrade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene