Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Pronađen kovčeg s dijelovima tijela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražujući smrt žene čiju su glavu i šake na plaži u Škotskoj prije nekoliko dana pronašle dvije djevojčice, policija je pronašla kovčeg u kojem se nalaze dijelovi tijela, koji pretpostavlja se, pripadaju istoj ženi.

Policija vjeruje da ti ostaci također pripadaju ženi koja je u međuvremenu identificirana kao 35-godišnja Litvanka Jolanta Bledaite. Kovčeg su jučer u blizini luke u Arbroathu pronašli ronioci. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Rumunjskoj Majka malenim djevojčicama kosu oprala otrovnom otopinom, u bolnici su i bore se za život Spašavanje djevojčica iz jezera u Somboru - 4 moglo je biti kobno FOTO Dramatično spašavanje kod susjeda: Djevojčice se šetale po zaleđenom jezeru pa propale kroz led

"Još je prerano za reći koji su to točno dijelovi tijela. Kovčeg se mora isprazniti i sve pozorno pregledati radi eventualnih dokaza u policijskoj mrtvačnici", rekao je viši inspektor Graham McMillan te dodao da policija još uvijek pokušava 'sastaviti slagalicu' gdje se žrtva kretala neposredno prije smrti. 

"Još uvijek pretražujemo neka imanja u Brechinu i idemo od vrata do vrata kako bi saznali što se dogodilo Jolanti, je li ju netko poznavao ili bar vidio u ovih dana. Vrlo je važno da dobijemo sliku njezina kretanja", rekao je McMillan.

Do sada su zbog sumnje u povezanost s ubojstvom uhićena dva muškarca, 19-godišnjak i 40-godišnjak iz Litve. Policija je doznala i da je Jolanta došla u Škotsku kako bi zaradila novac potreban za liječenje njezina oca koji boluje od raka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene