Vremenske neprilike proteklih su dana uzrokovale velike probleme na Jadranu, a obilne kiše i podizanje mora uzrokovali su pravu poplavu na riječkoj tržnici.

Galerija


Riječka tržnica već je danima pod vodom, koja na nekim dijelovima seže i do koljena. Ipak, to nije spriječilo riječke prodavače, pa se prodaja i dalje odvija na štandovima.

Vezani članci Ljetni pljusak, ilustracija Hrvatsku ovih dana prži toplinski val, no meteorolozi poručuju - stiže promjena koja će srušiti temperaturu za čak 10 stupnjeva! Kiša (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) Riječani u četvrtak moraju biti posebno oprezni zbog nevremena koje im stiže

Premda se vrijeme danas nakratko smirilo, već se sutra na području sjevernog Jadrana - osobito u Istri, području Rijeke te dijelu Gorskog kotara očekuju nove oborine te su mogući problemi s poplavama i izlijevanjem rijeka.

Riječka tržnica pod vodom (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) - 3
Riječka tržnica pod vodom (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) - 4 Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U petak, ali i za vikend bit će nam kišovito, oblačno, ali i dalje iznadprosječno toplo uz temperature od 15, na Jadranu i do 20 stupnjeva. Smirivanje vremena očekuje se u ponedjeljak.