Vremenske neprilike proteklih su dana uzrokovale velike probleme na Jadranu, a obilne kiše i podizanje mora uzrokovali su pravu poplavu na riječkoj tržnici.

Galerija


Riječka tržnica već je danima pod vodom, koja na nekim dijelovima seže i do koljena. Ipak, to nije spriječilo riječke prodavače, pa se prodaja i dalje odvija na štandovima.

Vezani članci Nismo zaboravili - Rijeka, lokalni izbori 2017. Psovke i uvrede zbog EPK-a, godine života u smradu i Titov brod koji nikako da se obnovi... Što su Riječanima obećavali prije četiri godine, a što je doista ispunjeno Kiša u Zagrebu, ilustracija - 3 Kad će doći kraj kiši? Krajeve uz Jadran čekaju lijepe vijesti, ali kontinent će i dalje ostati tmuran

Premda se vrijeme danas nakratko smirilo, već se sutra na području sjevernog Jadrana - osobito u Istri, području Rijeke te dijelu Gorskog kotara očekuju nove oborine te su mogući problemi s poplavama i izlijevanjem rijeka.

Riječka tržnica pod vodom (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) - 3
Riječka tržnica pod vodom (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) - 4 Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U petak, ali i za vikend bit će nam kišovito, oblačno, ali i dalje iznadprosječno toplo uz temperature od 15, na Jadranu i do 20 stupnjeva. Smirivanje vremena očekuje se u ponedjeljak.