Vremenske neprilike proteklih su dana uzrokovale velike probleme na Jadranu, a obilne kiše i podizanje mora uzrokovali su pravu poplavu na riječkoj tržnici.

Galerija


Riječka tržnica već je danima pod vodom, koja na nekim dijelovima seže i do koljena. Ipak, to nije spriječilo riječke prodavače, pa se prodaja i dalje odvija na štandovima.

Vezani članci Kišni dan na Gornjem gradu (Sanjin Strukic/PIXSELL) Stiže nam zima: Od vikenda temperatura u osjetnom padu, pripremite topliju odjeću Nevrijeme na moru (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) Cijeli Jadran u crvenom: Prijeti nam nova obilna kiša i jaki udari vjetra. Pošteđena će biti samo jedna regija

Premda se vrijeme danas nakratko smirilo, već se sutra na području sjevernog Jadrana - osobito u Istri, području Rijeke te dijelu Gorskog kotara očekuju nove oborine te su mogući problemi s poplavama i izlijevanjem rijeka.

Riječka tržnica pod vodom (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) - 3
Riječka tržnica pod vodom (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) - 4

U petak, ali i za vikend bit će nam kišovito, oblačno, ali i dalje iznadprosječno toplo uz temperature od 15, na Jadranu i do 20 stupnjeva. Smirivanje vremena očekuje se u ponedjeljak.