Vremenske neprilike proteklih su dana uzrokovale velike probleme na Jadranu, a obilne kiše i podizanje mora uzrokovali su pravu poplavu na riječkoj tržnici.

Galerija


Riječka tržnica već je danima pod vodom, koja na nekim dijelovima seže i do koljena. Ipak, to nije spriječilo riječke prodavače, pa se prodaja i dalje odvija na štandovima.

Vezani članci Snijeg u Zagrebu, ilustracija (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) - 1 DHMZ izdao dugoročnu prognozu, objavljeno kakva nas zima očekuje Kiša u riječkom autobusu (Screenshot: čitatelj) Nevjerojatna snimka iz riječkog gradskog autobusa: Putnici se vozili s otvorenim kišobranom i za to su imali dobar razlog

Premda se vrijeme danas nakratko smirilo, već se sutra na području sjevernog Jadrana - osobito u Istri, području Rijeke te dijelu Gorskog kotara očekuju nove oborine te su mogući problemi s poplavama i izlijevanjem rijeka.

Riječka tržnica pod vodom (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) - 3
Riječka tržnica pod vodom (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) - 4 Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U petak, ali i za vikend bit će nam kišovito, oblačno, ali i dalje iznadprosječno toplo uz temperature od 15, na Jadranu i do 20 stupnjeva. Smirivanje vremena očekuje se u ponedjeljak.