Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvi potpredsjednik Vlade i šef Domoljubne koalicije Tomislav Karamarko čestitao je novoizabranom predsjedniku HSS-a na pobjedi na unutarstranačkim izborima.


Tomislav Karamarko je putem svojeg Facebook profila čestitao Kreši Beljaku na izboru za šefa HSS-a te izrazio nadu u daljnju plodnu suradnju te dvije stranke unutar koalicije.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Hrvatska je funkcionirala po županijama do 1918. godine, no pod drugim osnovama' Slika nije dostupna 'Domoljubna koalicija i Most neće dugo biti na vlasti, na jesen novi izbori'

Šef Domoljubne koalicije pozdravio je najavu Beljaka kako se neće mijenjati put HSS-a i izlaziti iz Domoljubne koalicije.

Evo što je Karamarko napisao na svojem Facebook profilu.

"[ČESTITAM KREŠI BELJAKU, NOVOM PREDSJEDNIKU HSS-a]
Gospodin Krešo Beljak izabran je za predsjednika Hrvatske seljačke stranke. U svom prvom govoru lider jedne od najstarijih hrvatskih političkih stranaka najavio je nastavak dosadašnje politike i političkih saveza.
Vjerujem da će HDZ i HSS, kao dvije stranke s vrlo bliskim političkim programima, nastaviti rad na izgradnji bolje i sretnije Hrvatske. Vjerujem da će izazovi koji su pred nama biti samo mogućnost da dokažemo našu mudrost i sposobnost na zadovoljstvo članstva obiju stranaka i na dobrobit svih naših građana."
 

 

[ČESTITAM KREŠI BELJAKU, NOVOM PREDSJEDNIKU HSS-a]Gospodin Krešo Beljak izabran je za predsjednika Hrvatske seljačke...

Posted by Tomislav Karamarko on Sunday, March 20, 2016