Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poželio mu uspjeh

Pogledajte Karamarkovu čestitku Plenkoviću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši šef HDZ-a tomislav Karamarko čestitao je svojem novoizabranom nasljedniku Andreju Plenkoviću, posebnim statusom na Facebooku.

Tomislav Karamarko, bivši prvi potpredsjednik Vlade i bivši predsjednik HDZ-a poželio je putem Facebooka puno uspjeha Andreju Plenkoviću, novoizabranom šefu HDZ-a.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći" Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković?

"Čestitam Andreju Plenkoviću na izboru za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice. Vjerujem da će odgovorno obnašati ovu dužnost i da će HDZ ostati najsnažnija stranka u Hrvatskoj. Želim mu puno uspjeha u vođenju naše stranke!", napisao je u čestitki Karamarko.

Ostaje još samo za vidjeti hoće li Karamarko biti i na izbornoj listi HDZ-a ili će, kao što je to politolog Tihomir Cipek u Dnevniku Nove TV nedavno rekao, spustiti se u "ugodnu anonimnost".

Plenković je naglasio kako će tražiti od birača da HDZ-u daju povjerenje na izvanrednim paralmentarnim izborima 11. rujna.

'Neće biti lagano promijeniti negativne trendove, ali učinit ćemo sve što možemo. Glavni cilj političkog djelovanja je pokretanje hrvatskog gospodarstva', kazao je Andrej Plenković u svom obraćanju u nedjelju navečer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene