Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nalazi otkrili zloćudnu bolest

Tjednima je ležala oduzeta od struka naniže, hitna je nije željela odvesti u bolnicu: Nakon dolaska ekipe Provjerenog sve se riješilo

Aktualno Galerija Provjereno: Dubravka Tomašković - 4 Provjereno: Dubravka Tomašković - 4 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Dubravka Tomašković - 3 Provjereno: Dubravka Tomašković - 3 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Dubravka Tomašković - 2 Provjereno: Dubravka Tomašković - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Provjereno: Dubravka Tomašković - 1 Galerija 1/4 >>
Dubravka Tomašković iz Samobora ispričala je svoju tužnu priču ekipi Provjerenog.

Tjednima je ležala oduzeta od struka naniže i nije znala što joj je. Sama, nezaposlena i s minimalnom novčanom pomoći države. Dubravka Tomašković iz Samobora zvala je liječnika, ali budući da nije imala zdravstveno osiguranje, on joj je dolazak naplatio. Iz istog razloga hitna nije željela odvesti je u bolnicu, a Centar za socijalnu skrb očekivao je da sama riješi pitanje osiguranja.

Nekoliko sati nakon što je ekipa Provjerenog bila kod Dubravke, sve se riješilo. Koliko je bilo hitno, pokazali su prvi nalazi, koji su otkrili - zloćudnu bolest.

"Gospođa Tomašković ipak sama mora potaknuti, ne možemo mi sad ležati da padaju pečeni piceki s neba", izjavio je obiteljski liječnik Ivica Cvetković. 

Pročitajte i ovo USS Dwight D. Eisenhower IZ MINUTE U MINUTU Američki ratni brod srušio tri projektila i nekoliko dronova: "Moguće je da su bili lansirani prema Izraelu"

Sanja Helfih, v. d. ravnatelja Područnog ureda Samobor, HZSR, na pitanje je li se u ovom slučaju dalo maksimum, odgovara: "Da, da. U ovom trenutku ne vidim da je moglo bolje." 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene