Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretan 8. svibnja

Svijet proslavlja Majčin dan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijeli svijet obilježava majčin dan.

Njime se iskazuje ljubav i zahvalnost ženama koje su nas rodile. Mnoge majke iskoristile su ovaj dan u prirodi s djecom. Njihovo druženje obilježili su zagrljaji uz koje ovaj težak i odgovoran zadatak, slažu se majke, postaje najbolji osjećaj na svijetu.

Pročitajte i ovo Plesačica u staračkom domu pala i isprika VIDEO Starački dom angažirao egzotičnu plesačicu, situacija izmakla kontroli: "Postala je pretjerano revna" Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije u srbiji i republici srpskoj Srbija obilježava Dan zastave, Vučić obišao vojsku u centru Beograda: "Sretan praznik svim Srbima i širom regije..."

Tatjana je majka troje djece. Četvrto je na putu. Majčinstvo joj je kaže upotpunilo život. 'To je osjećaj koji se ne može opisati, nema riječi', tvrdi Tatjana. 'Volim je puno', kaže Tatjanin sin, a njoj je to dovoljno da svoj težak i odgovoran posao smatra najvećim blagoslovom.

'Ima dana koji su stvarno lijepi i idilični, a ima dana gdje sve ide naopako od jutra do navečer, ali mislim da je to normalno, to je ta čar', dodaje Tatjana.  Zajedničko vrijeme majke smatraju potrebnim. Male znakove pažnje, neprocjenjivim.  Stoga zagrlite danas svoje majke, ako to još uvijek niste učinili.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene