Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bernardićeva smjena

Sve glasnija negodovanja istaknutih članova SDP-a: "Stanje nije dobro, to već dugo traje i vrijeme je da se pokrenu određeni procesi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve su glasnija negodovanja istaknutih članova SDP-a zbog stanja u stranci. O peticiji za smjenu predsjednika Davora Bernardića nerado govore, ali priznaju da stanje nije dobro i da se nešto mora promijeniti.

SDP je podijeljen pa dok neki otvoreno zazivaju Bernardićevu ostavku, drugi smatraju da se sve treba riješiti unutar stranke te da će njihovi medijski istupi samo dodatno destabilizirati stranku.

Pročitajte i ovo Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?'' Rijeke pravde Parlamentarni izbori 2024 U SDP-u euforija na spomen mogućeg mandatara - Peđa Grbin poručio: "Ovo nije gotovo!"

"Stanje u SDP-u nije dobro, to već dugo traje i vrijeme je da se pokrenu određeni procesi koji će dovesti do toga da se takvo stanje promijeni", smatra Ranko Ostojić. 

"Ja sam nezadovoljna stanjem u stranci načinom na koji nas percipiraju naši birači. Ako to znači promjena trenera ili cijelog tima onda treba razmišljati i o tome", poručila je Sabina Glasovac.

"Ako ne postoji mogućnost da se SDP promijeni onda oni svi koji vode SDP moraju razmisliti da li ga vode u pravom smjeru", rekao je Igor Dragovan.

Politički tajnik SDP-a Davorko Vidović rekao je kako bi "bilo nepristojno da ga hvali, ali i da bi jednako nepristojno bilo da ga kudi".

"Nećemo se izvući bez ožiljaka, ali ćemo se izvući", zaključio je Vodivić dok Bernardić izjave nije davao.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene