Gordan Maras u Saboru je razgovarao sa svojim stranačkim kolegom Predragom Matićem, a kada je došao red na glasovanje, odlučio se protegnuti umjesto vratiti na svoje mjestu.

Galerija


Saborski zastupnik Gordan Maras (SDP) u srijedu je u Saboru sjeo pored svog stranačkog kolege Predraga Matića, a njihovo druženje nije prekinulo ni glasovanje o potvrđivanju mandata Mostovom Anti Praniću koji u Sabor dolazi umjesto Ivana Kovačića.

Vezani članci Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr) Saborska statistika: Gordan Maras rekorder po broju kazni, od ukupno 770 njegove su 162 Miro Bulj i Gordan Maras Oni su bili najaktivniji zastupnici u Saboru, ali i rekorderi po opomenama. Sada su progovorili i o provokacijama: "Žao mi je što Zagreb izgleda kao Bejrut"

U trenutku glasovanja Maras je odlučio da se neće vraćati na svoje mjesto nego je protegnuo ruku do svog mjesta kako bi i njegov glas bio zabilježen.

"Sjeo sam pored Freda jer smo prijatelji i volim s njim popričati", komentirao je Maras druženje u saborskim klupama za 24 sata.