Gordan Maras u Saboru je razgovarao sa svojim stranačkim kolegom Predragom Matićem, a kada je došao red na glasovanje, odlučio se protegnuti umjesto vratiti na svoje mjestu.

Galerija Gordana Marasa ništa ne može spriječiti da glasuje (Foto: Patrik Macek/Pixsell) - 5 Gordana Marasa ništa ne može spriječiti da glasuje (Foto: Patrik Macek/Pixsell) - 4 Gordana Marasa ništa ne može spriječiti da glasuje (Foto: Patrik Macek/Pixsell) - 3 +1 Gordana Marasa ništa ne može spriječiti da glasuje (Foto: Patrik Macek/Pixsell) - 2

Saborski zastupnik Gordan Maras (SDP) u srijedu je u Saboru sjeo pored svog stranačkog kolege Predraga Matića, a njihovo druženje nije prekinulo ni glasovanje o potvrđivanju mandata Mostovom Anti Praniću koji u Sabor dolazi umjesto Ivana Kovačića.

Vezani članci Katarina Peović - 2 Peović o napadu HDZ-ovke: "Takva brutalna obraćanja nisu baš uobičajena." Burić se navečer ispričala, ali ne - Peović Premijer Andrej Plenković i novoizabrani ministri Plenković nakon napada HDZ-ovke na Peović: "Majdu znam dobro. Učinila je grešku, molim da se ispriča"

U trenutku glasovanja Maras je odlučio da se neće vraćati na svoje mjesto nego je protegnuo ruku do svog mjesta kako bi i njegov glas bio zabilježen.

"Sjeo sam pored Freda jer smo prijatelji i volim s njim popričati", komentirao je Maras druženje u saborskim klupama za 24 sata.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju