Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije postignut dogovor

Sutra štrajk u Croatia Airlinesu, doznajte koji su letovi otkazani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Croatia Airlinesa najavljen je štrajk upozorenja koji bi trebao trajati od sutra u 6 sati do 6 sati u petak.

Štrajk je najavila Koordinacija sindikata Croatia Airlinesa. 'Najavljeni štrajk odrazit će se na odvijanje prometa pa ćemo moći obaviti samo dio planiranih letova', objavili su na internetskim stranicama Croatia Airlinesa.

Pročitajte i ovo Dječji vrtić - 2 Niske plaće Neočekivana odluka: Vrtić ide u štrajk, grad odbio potpisati kolektivni ugovor: "Spremni smo i na zatvaranje!" Ilustracija Pogođene stotine tisuća ljudi Kaos na njemačkim aerodromima, otkazani letovi i za Hrvatsku: "Ovo nas je podsjetilo na najteže dane koronavirusa"

Svi putnici koji su rezervirali i kupili kartu za neki od otkazanih letova u vrijeme moći će je zamijeniti bez nadoplate. Ako u potpunosti odustanu od putovanja, novac za kartu bit će im vraćen u cijelosti.

>> Croatia Airlines: Piloti najavili štrajk

>> Croatia Airlines: Rat na relaciji Sindikat - Uprava

Sve detaljnije informacije mogu se dobiti u Kontakt centru na besplatnom broju telefona 0800 77 77. Ovdje možete saznati koji će se letovi obaviti za vrijeme štrajka 8. ožujka.

Otkazani su letovi: Pula - Zagreb, Zadar - Zagreb, Zagreb - Skopje, Skopje - Zagreb.

Podsjetimo, štrajk su sindikati najavili još krajem veljače. Budući da na sastanku s Upravom tvrtke nisu postigli dogovor o kolektivnim ugovorima za 2012. godinu. Iz uprave su poručili kako je ovo čin ucjene kako bi se ostvarili osobni interesi. Najavljeni štrajk uzrokovat će štetu od oko 200 tisuća eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene