Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Sudski vještak : Stanje Glavaša je stabilno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči sutrašnjeg nastavka suđenja Branimir Glavaš vraćen je poslijepodne iz Kliničke bolnice Dubrava u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj. Tamo ga je posjetio sudski vještak kako bi ocijenio je li Glavaš sposoban za nastavak suđenja.

Sudski vještak, prof. Vladimir Gašparović, kaže kako je stanje Branimira Glavaša stabilno. Ni, naglasio je kako se stanje ljudi koji štrajkaju glađu, a Glavaš je u takvom već 60 dana, vrlo nestabilno i promjenjivo.

Pročitajte i ovo Mario Banožić Još je na intenzivnoj Stručnjak o dodacima na Banožićevu terencu: "Postavljanje traje satima, pa još skidanje..." Slika nije dostupna Havelovo stanje teško, ali stabilno

'Mi smo međutim u svom izvješću sudu naglasili i podcrtali da se stanje takvog čovjek akoji je u štrajku glađu može iznenada i vrlo brzo mijenjati na gore s time nažalost treba računati', kaže prof. Gašaparović. 

Iako je Glavaševa obrana podnijela zahtjev ipredsjedniku Sabora i predsjedniku Sudskog vijeća da se Glavašu omogući dolazak u Sabor na konstituirajuću sjednicu, krajnji ishod još je nepoznat. 

To je za Glavaša i njegovu obranu izuzetno bitno, jer položi li prisegu za zastupnika ponovno stječe imunitet čime se postupak u slučajevima Garaža i Selotejp vraća na početak. 

No, do petka ima još dosta vremena, a svaki dan za Glavaša može biti koban.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene