Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Negirala da je bila trudna

Strava u Bihaću: Tek rođenu bebu umotala u vrećicu i zakopala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrdesettrogodišnja žena iz Bihaća uhićena je nakon što je otkriveno da je zakopala svoju novorođenu bebu.

Policiji u Bihaću u subotu anonimno je prijavljeno kako je Č. R. (1975.) bila u drugom stanju te da je rodila i sumnja se da beba nije živa, javlja Klix.ba

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Ilustracija Javnost u šoku Strava na Božić: U stanu pronađena tijela majke i četvero djece, svi su ubijeni

Istražitelji su razgovorali s prijavljenom Č. R., koja je negirala da je uopće bila u drugom stanju. Liječničkim pregledom utvrđeno je kako je bila trudna te je rodila. Nakon ponovnog razgovara priznala je kako je rodila prije sedam dana te je bebu umotala u vrećicu i zakopala u blizini porodične kuće, poručuju iz policije.

Policija je pronašla zakopano beživotno tijelo bebe koje je prevezeno na Odjel patologije Kantonalne bolnice u Bihaću, gdje će biti izvršena i obdukcija.

Daljnji rad na dokumentiranju kaznenog djela čedomorstva nastavljaju istražitelji Sektora kriminalističke policije MUP-a Unsko-sanskog kantona.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene