Trešnjevka bez struje (Foto: Čitatelj)
Trešnjevka bez struje (Foto: Čitatelj) Foto: ?itatelj

Stanovnici zagrebačke Ljubljanice u utorak navečer su ostali bez električne energije.


Čitateljica portala DNEVNIK.hr požalila nam se kako je struja nestala oko 19 sati te potom ponovno oko 20.15 sati.

Vezani članci Policija, ilustracija Sudar u Zagrebu: 19-godišnji vozač Jaguara skrivio prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen 67-godišnji muškarac Druga ekonomska škola u Zagrebu (Foto: screenshot Google Maps) Policija ga traži: Učenik bacio suzavac u jednoj zagrebačkoj školi, četvero djece završilo u bolnici

"Ovo je neizdrživo, posvuda su se oglasili alarmi od kojih ne čujemo vlastite misli. Svi smo upalili svijeće", kaže čitateljica.

Iz zagrebačke policije pojasnili su nam kako je prekid električne energije uzrokovao kvar na trafostanici, te je trenutno bez struje šest ulica na zagrebačkoj Trešnjevci.

"Radnici Elektre pokušavaju ukloniti kvar", kažu u policiji.

Za razliku od policije, mi Elektrine radnike nismo mogli dobiti. Na njihovim stranicama doduše postoji broj pod nazivom "dežurni", no na tom broju se javlja samo automat. Istina, pozivatelju se nudi mogućnost prijave kvara ili pak razgovora s operaterom, no bez obzira koju opciju odabrali Elektrin automat će vas na kraju obavijestiti da ste nazvali izvan radnog vremena i - prekinuti vezu.