Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Drago Prgomet, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika grada Zagreba u subotu je proveo dan družeći se sa stanovnicima Trešnjevke.


Sve je dokumentirao fotografijama na Facebooku gdje je poručio kako ga "niti kiša nije zaustavila da se druži s građanima"

Vezani članci Drago Prgomet (Foto: Dnevnik.hr) Drago Prgomet izabran za predsjednika zagrebačke skupštine: ''Uzbuđen sam kao kad sam prvi put operirao'' Sudar tramvaja i automobila na Maksimirskoj cesti (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Teška prometna nesreća u Zagrebu: Vozač poginuo u sudaru s tramvajem

"Obišli smo parkove, vozili se tramvajem i pričali s građanima. Samo kroz razgovor s našim sugrađanima možemo saznati i poslije riješiti probleme koji muče #DragiZagreb", poručio je Prgomet.

Na jednoj od fotografija Drago Prgomet tako pozira dok na tramvajskoj stanici kod križanje Selske i Ozaljske "čeka tramvaj".

Fotografiju je popratio komentarom "Pa dobro kad će taj tramvaj" što ne bi bilo ništa čudno da Prgomet ne gleda u smjeru suprotnom od onog iz kojeg tramvaj zapravo dolazi na tu stanicu.