Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Drago Prgomet, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika grada Zagreba u subotu je proveo dan družeći se sa stanovnicima Trešnjevke.


Sve je dokumentirao fotografijama na Facebooku gdje je poručio kako ga "niti kiša nije zaustavila da se druži s građanima"

Vezani članci Prometna nesreća u Zvonimirovoj u Zagrebu (Foto: Arhiva/Marin Tironi/PIXSELL) Nesreća u Zvonimirovoj: Tramvaj naletio na pješakinju, prebačena u bolnicu s ozljedama ruke i glave Zagrebački HDZ podržat će zaduživanje Grada (Foto: Pixsell,Patrik Macek) Zagrebački HDZ podržat će novo zaduženje Grada za 350 milijuna kuna

"Obišli smo parkove, vozili se tramvajem i pričali s građanima. Samo kroz razgovor s našim sugrađanima možemo saznati i poslije riješiti probleme koji muče #DragiZagreb", poručio je Prgomet.

Na jednoj od fotografija Drago Prgomet tako pozira dok na tramvajskoj stanici kod križanje Selske i Ozaljske "čeka tramvaj".

Fotografiju je popratio komentarom "Pa dobro kad će taj tramvaj" što ne bi bilo ništa čudno da Prgomet ne gleda u smjeru suprotnom od onog iz kojeg tramvaj zapravo dolazi na tu stanicu.