Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Svi smo se pozatvarali u kuće''

Stanovništvo Slavonskog Broda u strahu; Gradonačelnik: ''Nema potrebe za panikom''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak navečer, oko 21:30 došlo je do silovite eksplozije u rafineriji u Bosanskom Brodu. Prema najnovijim informacijama požar koji je nastao nakon eksplozije je lokaliziran, a u eksplozijiji ozlijeđeno najmanje osam ljudi. Svi su hospitalizirani i izvan životne opasnosti. No eksplozija je preplašila stanovnike u Slavonskom Brodu.

Kako doznajemo od vatrogasaca iz Slavonskog Broda primaju jako puno poziva uznemirenih građana koji su čuli eksploziju.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo

"Ja sam iz Slavonskog Broda, svi smo se pozatvarali u kuće i strah nas je izaći van, ne želimo riskirati. Užasnuti smo. Čekamo daljnje informacije", napisala je jedna naša čitateljica.

Gradonačelnik Mirko Duspara poručio je da nema mjesta za paniku, a održan je i sastanak kriznog stožera brodsko-posavske županije. Nakon sastanka gradonačelnik je ponovio kako nema potrebe za panikom, te kako je Slavonski Brod ponudio pomoć oko zbrinjavanja ozlijeđenih, ali su iz Bosanskog Broda rekli kako za to nema potrebe. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene