Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stanimirović: SDSS traži potpredsjedničko mjesto u Vladi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDSS-a, Vojislav Stanimirović, izjavio je danas kako SDSS ne bi zadovoljilo mjesto ministra europskih integracija koje je, kako je rekao, SDSS-u ponuđeno, već isključivo jedno od potpredsjedničkih mjesta u Vladi.

SDSS je na izborima za Hrvatski sabor dobio tri zastupnička mandata, a u najavljenim pregovorima s mandatarom Ivom Sanaderom ustrajat će u zahtjevu da sudjeluje u Vladi, potvrdio je danas Stanimirović nakon sjednice ZVO-a u Vukovaru.

Pročitajte i ovo Glasačka kutija Nova odluka Vlade Ova četiri mjesta u lipnju idu na prijevremene izbore Andrej Plenković Anketa Dnevnika Nove TV Vjerujete li da će s novom Vladom biti bolje? Pogledajte kako ste glasali

"Tražit ćemo i nekoliko mjesta državnih tajnika i savjetničkih
mjesta", naveo je Stanimirović. Dodao je kako će među glavnim zahtjevima biti rješavanje statusa bivših radnika "Borova" koji su radili u toj tvrtki u tijeku srpske okupacije Vukovara.

Kako je rekao Stanimirović, SDSS očekuje da i u novoj Vladi zadrži resore pomoćnika ministara u policiji, prosvjeti i obrazovanju, kulturi i pravosuđu na koja srpska zajednica ima pravo u skladu s Vladinim Pismom namjere iz 1997.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene