Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stanić: 'Nisam u bijegu, ali sam uništen'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjetlan Stanić, kojeg USKOK uz šestoricu danas preslušanih na Županijskom sudu u Zagrebu, tereti za umješanost u korupcijsku aferu u Hrvatskom fondu za privatizaciju, javnosti je danas uputio izjavu.

U izjavi, uz ostalo, tvrdi kako je "s golemim iznenađenjem putem medija doznao za svoju povezanost s istražnim radnjama u HFP".

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Dodao je i kako ga je "posebno neugodno zatekla tvrdnja da je u bijegu, premda ga ni jedno od istražnih tijela nije tražilo".

U izjavi upućenoj iz "Stanić Grupe", koje je vlasnik, Stanić nadalje ističe kako se od srijede, 13. lipnja, nalazi na službenom putu u inozemstvu te da ga, po vlastitim saznanjima, "ni jedno od istražnih tijela nije tražilo ni na poslovnoj ni na privatnoj adresi u Hrvatskoj".

Potaknut navedenim vijestima, Stanić navodi u pisanoj izjavi, "na vlastitu inicijativu sam kontaktirao zagrebačku Policijsku upravu i preporuku iz PU kanim slijediti".

Stanić je potvrdio da je poslao izjavu, ali da ne želi reći ništa više od napisanog, jer je, kako je rekao, "potpuno uništen".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene