Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika sreća

Sretni dobitnik 26 milijuna kuna na Eurojackpotu uplatio listić u Slavonskom Brodu

Sreća (Foto:Guliver/Thinkstock)
Sreća (Foto:Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock
Više od 26 milijuna kuna iz ovotjednog Eurojackpota ide u Slavonski Brod. Netko je na tamošnjem kiosku Tiska uplatio dobitni listić.

U petak navečer na Eurojackpotu izvučen je maksimalni dobitak - 669.136.590,00 kuna odlazi u Finsku, gdje je sretnik odigrao brojeve 7, 8, 24, 34, 46 te 4 i 8.

Pročitajte i ovo Ilustracija lova do krova Zagrepčanin uplatio dva eura pa se šokirao: "Nisam nikome rekao za dobitak..." Ilustracija Pravi srećković Jedan je sretnik pogodio glavni dobitak na Eurojackpotu! Osvojio je fantastičnih 14 milijuna eura

Ni hrvatski igrači nisu ostali praznih ruku, pa tako 26.175.033,09 kuna odlazi igraču koji je listić uplatio u Slavonskom Brodu. ''Ja bih bio sretan, jer bih znao time raspolagati. Popunio bih neke rupe, dao djeci, prijateljima. Ne bi se na meni to puno primijetilo, ali ne bih govorio da sam ja taj dobitnik'', rekao jedan igrač za 24sata.

Podsjetimo, igrači iz 18 zemalja s oko 303 milijuna stanovnika, ovog petka igrali su za maksimalni iznos Eurojackpota od 668.000.000 kuna odnosno 90.000.000 €. Zemlje koje sudjeluju u Eurojackpotu su Njemačka, Italija, Španjolska, Nizozemska, Danska, Slovenija, Finska, Estonija, Island, Latvija, Litva, Norveška, Švedska, Češka, Mađarska, Slovačka, Poljska i Hrvatska.

Petero Finaca osvojilo 90 milijuna eura na lutriji

Finska je dobila nove multimilijunaše nakon što je petočlana skupina osvojila 90 milijuna eura na paneuropskoj lutriji EuroJackpotu.

Ako dobitak bude jednako raspoređen među petorkom, svaki će dobiti 18 milijuna eura. To je najveće ukupna svota koja će biti isplaćena u Finskoj.

Dobitni listić kupljen je u supermarketu u Loimaai, oko 130 kilometara zapadno od Helsinkija, priopćila je finska državna lutrija Veikkaus.

Još jedan dobitnik kupio je listić u sjevernom gradu Ouluu i osvojio je 3,5 milijuna eura u kategoriji druge nagrade EuroJackpota koja ima osam dobitnika. (I.D. / Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene