Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Filmska priča

Srbin i Hrvat probili zid u WC-u i pobjegli iz zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uprkos spektakularnoj akciji u kojoj je sudjelovalo oko 80 austrijskih policajaca, helikopter i specijalni policijski psi, jedan hrvatski i jedan srpski državljanin uspjeli su u petak potjeri koja je pokrenuta nakon što su kroz rupu u zidu pobjegli iz zatvora u blizini Beča.

Zajedno s njima, iz zatvora su pokušali pobjeći 32-godišnji Albanac s Kosova i 35-godišnji državljanin Rumunjske, no oni su uhićeni 20 minuta nakon pokušaja bijega. Predali su se nakon ispaljenih upozoravajućih hitaca policije, javlja Blic. Bijeg zatvorenika su prijavili prolaznici koji su ih vidjeli kako preskaču zid.

Pročitajte i ovo Beč: Ilustracija - 1 "Osjeti se jako" Nosi titulu najboljeg grada za život, a ujedno je i dom za oko 35 tisuća Hrvata: Prosječna plaća je 2800 eura, ali ipak nije sve tako sjajno Slika nije dostupna Beč je pažljiviji Austrija donijela odluku koja se odnosi na sve građane, Italija promijenila uvjete za ulazak u zemlju

Pobjegli su tako što su u WC-u skidali montažnu tavanicu, probušili pregradni zid, a zatim se preko tavana provlačili do vanjskog zida, pojasnila je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene