Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostala u pisarnici srpske Vlade

Srbija: Ponudu hrvatske tvrtke držali u ladici, poništava se natječaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponovno je poništen natječaj za izgradnju lijeve trake E75 Horgoš - Novi Sad na koridoru 10.

Razlog je taj što je uredno poslana ponuda hrvatske tvrtke 'Hidroelektroniskogradnja' nije niti stigla u kabinet ministra Milutina Mrkonjića, već je zadržana na pisarnici Vlade Srbije sve do okončanja procesa otvaranja ponuda, saznaje Blic.

Pročitajte i ovo Dan na Dalmatini - 5 Vožnja Dalmatinom Ekipa Dnevnika Nove TV provjerila je kakvo je stanje na prometnoj žili kucavici Dalmacije: "Hrvatski sir, hrvatska salama, hrvatski kruh, super" Slika nije dostupna S obitelji putovao iz Njemačke Užas na granici: Muškarcu (80) pozlilo dok je čekao u kilometarskoj koloni, nije mu bilo spasa

'Ponuda hrvatske kompanije stigla je na pisarnicu Vlade u srijedu ujutro, ali je nitko nije odnio do nadležnog ministra Mrkonjića. Zašto, ne znamo, Zbog toga se žalila Hidroelektra, koja inače radi sa Vojvodina putem, a ministar za infrastrukturu je odmah poništio postupak', rekao je izvor Blica.

Srbijanska 'Nibens grupa' je prekjučer priopćila da je na tom natječaju domaći konzorcij na čelu s poduzećem za puteve 'Beograd' dostavio najbolju ponudu. U priopćenju je stajalo da je domaći konzorcij pobijedio slovensku tvrtku 'Primorje', kao i da, kako je navedeno, 'Hidroelektroniskogradnja nije poslala ponudu. Tako je ispala da je Hidroelektra odustala, a netko je zapravo bio nemaran. Novo otvaranje ponuda zakazano je za ponedjeljak. Ovo je inače bilo već drugi put da se razmatraju ponude tri spomenuta poduzeća za izgradnju 110 kilometara od Horgoša do Novog Sada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene