Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S obitelji putovao iz Njemačke

Užas na granici: Muškarcu (80) pozlilo dok je čekao u kilometarskoj koloni, nije mu bilo spasa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osamdesetogodišnji njemački državljanin preminuo je u subotu čekajući u koloni vozila prelazak srpsko-mađarskog graničnog prijelaza Horgoš, javljaju vojvođanski mediji ukazujući na višesatna čekanja na jednom od najprometnijih graničnih prijelaza u Srbiji.

Obitelj je na prijelaz stigla iz Njemačke, a putniku turskog porijekla je pozlilo dok su čekali na ulazak u Srbiju.

Pročitajte i ovo Blokada vozača na granici s Ukrajinom Blokirali ih poljski vozači Oko 3000 kamiona zapelo na ukrajinskoj granici: "Tisuće ljudi prisiljene su živjeti u teškim uvjetima" Dan na granicama kontrole na prijelazima VIDEO Pogledajte kako iz prve ruke izgleda prelazak granice sa Slovenijom i Italijom po novim pravilima

Sin preminulog je od srpske granične policije zatražio pomoć, no ekipa hitne pomoći koja je brzo stigla nije ga uspjela spasiti.

Tragičan je to ishod gotovo svakodnevnih višesatnih čekanja na prelazak granice na prijelazu Horgoš–Rőszke tijekom sezone ljetnih odmora.

Putnički promet na prijelazima između Srbije i Mađarske vrlo je intenzivan tijekom cijele godine jer je riječ o trasi kojom putuju građani zemalja Balkana i Turske na radu u zapadnoj Europi.

Prijelazi su ljeti dodatno opterećeni zbog turista koji putuju na odmor u Grčku, Albaniju ili Crnu Goru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene