Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA ŽNJANU

Šok za britanskog turista u Splitu: Izašao iz mora i nagazio na - iglu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski državljanin koji ljetuje u Splitu doživio je nezgodu kad mu se na plaži Žnjan dok je izlazio iz mora igla kroz japanku zabila u nogu.

Daniel je sa suprugom prvi put boravio u gradu pod Marjanom, a nakon prvotnog šoka, sabrao se i otišao do punkta spasilačke službe udaljene 30 metara, gdje su ga dočekali djevojka i mladić kojima je objasnio što mu se dogodilo i pokazao im na iglu. Momak ga je nakon kratkog razgovora s kolegicom posjeo i objasnio da će primijeniti sprej za dezinfekciju, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Žnjan - 2 ''Baš bezveze'' Grad je dobio zeleno svjetlo za Splićanima jako važnu lokaciju, građani imaju velika očekivanja: ''Ja bih voljela vidjeti sadržaje za djecu'' Slika nije dostupna igrokaz u NSK-u Pogledajte dodavanje premijera i ministra na sjednici Vlade: "Da i to javnost zna!"

Iste je večeri otišao i u bolnici gdje je obavio testiranje krvi i cijepljenje protiv tetanusa i hepatitisa.

"Odmah sam primljen i doktor je poslušao cijelu priču još jednom. Potpuno i profesionalno mi je objasnio moguće scenarije i rizike te savjetovao dvije injekcije - tetanus i hepatitis. Primio sam obje, bio je to vrlo profesionalan, brz i precizan servis", nahvalio je splitsko medicinsko osoblje Daniel.

Kada se vrati u Veliku Britaniju planira još obaviti i testiranje na HIV, za koje dr. Pero Rizvan s Odjela za epidemiologiju županijskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo koji je inače liječio Daniela tvrdi da su najmanje šanse da se dobije jer je on najmanje otporan na vanjske uvjete.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene