Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjetar je nosio krovove

Snažno nevrijeme poharalo dio Slavonije: Uništeni automobili i srušena stabla, padao led veličine kovanica od pet kuna

Nevrijeme u Slavoniji (Printscreen: Virovitičko-podravska županija)
Nevrijeme u Slavoniji (Printscreen: Virovitičko-podravska županija)
Aktualno Galerija Nevrijeme u Slavoniji (Printscreen: Virovitičko-podravska županija) Nevrijeme u Slavoniji (Printscreen: Virovitičko-podravska županija) Nevrijeme u Slavoniji (Foto: Virovitičko-podravska županija) Nevrijeme u Slavoniji (Foto: Virovitičko-podravska županija) Foto: Viroviti?ko-podravska županija Nevrijeme u Slavoniji (Foto: Virovitičko-podravska županija) Nevrijeme u Slavoniji (Foto: Virovitičko-podravska županija) Foto: Viroviti?ko-podravska županija Nevrijeme u Slavoniji (Foto: Virovitičko-podravska županija) Nevrijeme u Slavoniji (Foto: Virovitičko-podravska županija) Foto: Viroviti?ko-podravska županija +2 Nevrijeme u Slavoniji (Foto: Virovitičko-podravska županija) Galerija 1/7 >>
U subotu oko 17 sati veliko je nevrijeme zahvatilo Suhopolje u Virovitičko-podravskoj županiji.

U Suhopolju je padao led veličine kovanice od pet kuna, a oluja je u Vukovarskoj ulici srušila drvo koje je palo na kabel od struje.

Pročitajte i ovo Stjepan Gašparović, načelnik općine Štitar Slavonci očajni Vlada najavila pomoć, ali ona neće biti dovoljna: "U našoj općini su troškovi veliki, a mnogo općina je pogođeno. Taj iznos ne može pokriti sve štete" Sanacija štete od nevremena u Slavoniji - 2 Ostali bez riječi U akciju pomaganja stradalima od nevremena uključili su se svi: "Evo ja se ježim. Dočekaju nas, plaču, pogotovo bakice"

Nevrijeme praćeno jakim vjetrom, kišom i ledom zahvatilo je i dio Požeštine. Vjetar je u Pleternici nosio krovove i crjepove s kuća koji su oštetili automobile, lomio je drveće i elektro kablove. Stradala su i poljoprivredna imanja i voćnjaci.

Na službenoj Facebook stranici Virovitičko-podravske županije objavljen je video na kojem se može vidjeti koliko je oluja bila jaka.

"Pogodilo nas je olujno nevrijeme i nanijelo štete na infrastrukturi i objektima. Ima počupanih i srušenih stabala po prometnicima i na javnim površinama, u ulici Kaje Adžića isključena je struja zbog pada stabla preko prometnice i oštećenja EE mreže, nevrijeme je oštetilo krovove na brojnim objektima i sl. Prošla sam teren, ljudi uklanjaju štetu koja im je nastala, sve naše službe su na terenu", napisala je na Facebooku gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene