Skandal na otvaranju GP-a Ivanica (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Skandal na otvaranju GP-a Ivanica (Foto: Dnevnik.hr) - 1

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković odbio se fotografirati sa zamjenikom gradonačelnika Trebinja, Mirkom Ćurićem.


Dubrovnik nikada neće uspostaviti suradnju s Trebinjem dok se vlast grada ne ispriča za ratna razaranja, poručio je Franković.

Vezani članci Upravljanje milijunima od zidina (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ponovno se razbuktala borba za milijune kuna od dubrovačkih zidina: Bivši gradonačelnici podignuli tužbu Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Gradonačelnik Dubrovnika: ''Pelješki most će uskoro biti gotov, možemo početi s gradnjom autoceste"

Naime, na početku Domovinskog rata pripadnici JNA uz vodstvo radikalnog dijela Srpske demokratske stranke iz Trebinja sudjelovali su u razaranju Dubrovnika i dubrovačkog zaleđa. Franković je nakon izjave za medije napustio svečanu ceremoniju.

"Jasno je kako je i područje Crne Gore odnosno navedeni gradovi su se ispričali gradu Dubrovniku zbog svih žrtava koje su nastale u gradu Dubrovniku stoga je jasno što očekujem od grada Trebinje, kada budu spremni ispričati se, mi smo spremni ići korak dalje i uspostaviti normalizaciju odnosa i početak suradnje", poručio je.