Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Sisak: 58-godišnjak neopreznim rušenjem stabla skrivio smrt prijatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je podigla kaznenu prijavu protiv 58-godišnjaka zbog sumnje da je neoprezno rušeći stablo skrivio smrt 64-godišnjaka na kojega je stablo palo.

Sisačko-moslovačka policija kazneno je prijavila 58-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je prošlog petka kod Gvozda, neoprezno rušeći stablo motornom pilom, skrivio smrt 64-godišnjaka koji mu je pomagao, a na kojega je stablo palo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Policija je u ponedjeljak izvijestila kako 58-godišnjaka sumnjiči da je počinio kazneno djelo protiv opće sigurnosti kada je u petak ujutro na neobrađenoj njivi u mjestu Blatuša kod Gvozda motornom pilom rušio stablo hrasta, a da se prethodno nije uvjerio gdje se nalazi 64-godišnjak koji mu je pomagao.

Stablo je pritom palo na 64-godišnjaka koji je od zadobivenih ozljeda na putu do sisačke Opće bolnice preminuo u vozilu hitne medicinske pomoći. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene