Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi 'bruje' o tome

Sarkazam na 'engleski govor': 'Sjajan je i ostat će dugo upamćen'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučerašnji govor SDP-ove promatračice Ingrid Antičević Marinović pred Europarlamentom - glavna je tema i u Saboru.

Nespretno služenje engleskim jezikom s tvrdim naglaskom izazvao je niz reakcija. Antičević-Marinović nastup nije htjela komentirati, poručila je samo da je poslana u parlament da govori engleski, a ne da šuti.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Ivana Kekin, saborska zastupnica (Možemo) Borba za vlast Ljevica smislila novi plan za rušenje HDZ-a: Prvo je potrebno konstituirati Sabor

>> 'Šalabahter' s kojeg je Ingrid pročitala 'pipl mast trast as'

>> VIDEO koji i dalje nasmijava: 'Pipl mast trast as!'

'Pipl mast trast as - pa ja sam kao i većina građana u Hrvatskoj pogledao taj klip s tim govorom, govor je stvarno sjajan impresivan i ostat će dugo upamćen', sarkastičan je Dražen Đurović iz HDSSB-a.

'Meni je najčudnije kad gospođa Antičević kaže u čemu je problem. E, to je najveći problem, što ona ne zna u čemu je problem. A preslušali smo svi i svi smo vidjeli u čemu je problem', ističe Branko Vukšić iz Hrvatskih laburista.

'Ja vam mogu reći, na temelju svog iskustva u radu Vijeća ministara, da niti svi ministri, niti svi parlamentarci, uopće znaju engleski jezik', brani svoju stranačku kolegicu ministar obrazovanja Željko Jovanović (SDP).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene