Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jučerašnji govor SDP-ove promatračice Ingrid Antičević Marinović pred Europarlamentom - glavna je tema i u Saboru.


Nespretno služenje engleskim jezikom s tvrdim naglaskom izazvao je niz reakcija. Antičević-Marinović nastup nije htjela komentirati, poručila je samo da je poslana u parlament da govori engleski, a ne da šuti.

Vezani članci Davor Bernardić (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Bernardić: "Kad bih i htio vratiti novac, ne znam kako bih to izveo jer nisam dobio novac, nego znanje" Ustavni sud RH (Foto: Dnevnik.hr) Ustavni sud: Nema razloga za postupanjem zbog odbijanja rasprave o premijerovu sukobu interesa

>> 'Šalabahter' s kojeg je Ingrid pročitala 'pipl mast trast as'

>> VIDEO koji i dalje nasmijava: 'Pipl mast trast as!'

'Pipl mast trast as - pa ja sam kao i većina građana u Hrvatskoj pogledao taj klip s tim govorom, govor je stvarno sjajan impresivan i ostat će dugo upamćen', sarkastičan je Dražen Đurović iz HDSSB-a.

'Meni je najčudnije kad gospođa Antičević kaže u čemu je problem. E, to je najveći problem, što ona ne zna u čemu je problem. A preslušali smo svi i svi smo vidjeli u čemu je problem', ističe Branko Vukšić iz Hrvatskih laburista.

'Ja vam mogu reći, na temelju svog iskustva u radu Vijeća ministara, da niti svi ministri, niti svi parlamentarci, uopće znaju engleski jezik', brani svoju stranačku kolegicu ministar obrazovanja Željko Jovanović (SDP).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook