Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgođeno ročište

Sanaderu pozlilo, prebačen je u zatvorsku bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas se trebalo nastaviti suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu za aferu Fimi medija. Međutim, njemu je pozlilo i završio je u zatvorskoj bolnici.

Nastavak suđenja u slučaju Fimi media odgođen je zbog lošeg zdravstvenog stanja optuženog bivšeg premijera i čelnika HDZ-a Ive Sanadera koji će danas biti prebačen iz zatvora u Remetincu u zatvorsku bolnicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavak suđenja Sanaderu Fimi media: Sapunar tvrdi da je nalog došao direktno od Mladena Barišića Slika nije dostupna Suđenje Sanaderu "Sanader je Barišića pitao: Mladene, kako se zove firma? Odgovor je bio Fimi media"

>> Mihanović: Sloković me tražila da suzim iskaz; Sloković: Lažete!

Iz zatvora u Remetincu jutros su prije nastavka glavne rasprave obavijestili predsjednicu sudskog vijeća Ivanu Čalić da je Sanader loše te da nije sposoban za dolazak na suđenje. Sudu je dostavljena i povijest njegove bolesti pa je današnja rasprava odgođena za sutra, kada će se više znati o kakvim se zdravstvenim tegobama radi i hoće li bivši premijer biti sposoban za nastavak suđenja.

Njegovi branitelji izjavili su da se on nije žalio ni na kakve tegobe i da ne znaju o čemu je riječ. Kažu da su za njegovo loše zdravstveno stanje doznali tek jutros u sudnici.

Na današnjem ročištu trebali su svjedočiti zagrebački odvjetnik Pero Lozica, direktor vinkovačke televizije Dragutin Veselčić, glavni urednik i direktor Hrvatskog lista Ivica Marijačić, te poduzetnik Marijan Primorac. Oni će biti pozvani na raspravu 22. siječnja 2013. (I.D. / Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene