Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivan Drmić, član Glavaševe stranke HDSSB, podijelio je danas na tiskovnoj konferenciji novinarima intervju Branimira Glavaša iz zatvorske bolnice u Svetošimunskoj, koji je navodno zabranio premijer Ivo Sanader. Cijeli intervju dostupan je u prilogu.


Drmić je pojasnio kako je posljednih nekoliko dana intenzivno pregovarao s glavnim urednikom Večernjeg lista Miljenkom Manjkasom kako bi se odradio ovaj intervju.

Vezani članci Princeza Diana i princ Charles Konačno prikazana Dianina reakcija na Charlesov komentar je li zaljubljen u nju, i 40 godina kasnije ostavlja bez teksta Kate Middleton i Meghan Markle Konačno se zna kako se Kate Middleton osjeća nakon Meghaninih izjava, evo što ju je najviše pogodilo

"Glavaš je na pitanja Večernjeg lista odgovorio posljednjim atomima snage", kaže Drmić. "Na svako pitanje je sam pisao odgovore, a intervju nije objavljen." Drmić kaže kako je iz Večernjeg lista stiglo šturo objašnjenje kako nisu uspjeli sa sudom provjeriti postoje li pravne zapreke za objavu intervjua. 

Drmić pak kaže kako je uvjeren da intervju nije objavljen pod pritiskom premijera Ive Sanadera.

Inače, Branimiru Glavašu sinoć je u zatvorskoj bolnici pozlilo. Liječnici su mu umalo zabranili današnji dolazak na Županijski sud gdje još uvijek traje istraga protiv njega zbog ratnih zločina nad srbima civilima u Osijeku '91. godine.

"Idem na sud pa makar i puzeći", kazao je Glavaš liječnicima. Na sudu si je pri hodu pomagao štapom koji mu je posudio odvjetnik Ante Madunić.