Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Sanader stopirao objavu Glavaševog intervjua'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Drmić, član Glavaševe stranke HDSSB, podijelio je danas na tiskovnoj konferenciji novinarima intervju Branimira Glavaša iz zatvorske bolnice u Svetošimunskoj, koji je navodno zabranio premijer Ivo Sanader. Cijeli intervju dostupan je u prilogu.

Drmić je pojasnio kako je posljednih nekoliko dana intenzivno pregovarao s glavnim urednikom Večernjeg lista Miljenkom Manjkasom kako bi se odradio ovaj intervju.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Tucker Carlson - 1 razgovor s Tuckerom Carlsonom VIDEO Putin otkrio u kojem će slučaju napasti Poljsku, progovorio i o globalnom ratu: "Još nismo postigli ciljeve" Vladimir Putin Drugačiji od drugih Kremlj otkrio zašto je Putin pristao na intervju s kontroverznim američkim novinarom

"Glavaš je na pitanja Večernjeg lista odgovorio posljednjim atomima snage", kaže Drmić. "Na svako pitanje je sam pisao odgovore, a intervju nije objavljen." Drmić kaže kako je iz Večernjeg lista stiglo šturo objašnjenje kako nisu uspjeli sa sudom provjeriti postoje li pravne zapreke za objavu intervjua. 

Drmić pak kaže kako je uvjeren da intervju nije objavljen pod pritiskom premijera Ive Sanadera.

Inače, Branimiru Glavašu sinoć je u zatvorskoj bolnici pozlilo. Liječnici su mu umalo zabranili današnji dolazak na Županijski sud gdje još uvijek traje istraga protiv njega zbog ratnih zločina nad srbima civilima u Osijeku '91. godine.

"Idem na sud pa makar i puzeći", kazao je Glavaš liječnicima. Na sudu si je pri hodu pomagao štapom koji mu je posudio odvjetnik Ante Madunić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene