Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prije nekoliko dana objavili smo kako na stranicama Hrvatskih voda stoji ime Ive Sanadera kao predsjednika Nacionalnog povjerenstva za navodnjavanje i premijera, a oni to ni do danas nisu promijenili.


Internetsku stranicu smo provjerili i danas, a na njoj još uvijek stoji da je Ivo Sanader premijer i predsjednik Nacionalnog povjerenstva za projekt navodnjavanja i gospodarenja poljoprivrednim zemljištem i vodama u Hrvatskoj, a Petar Čobanković - ministar.

Vezani članci Ivo Sanader Tužiteljstvo traži veću kaznu za Sanadera u slučaju INA-MOL, obrana ukazuje na nezakonitosti Ivo Sanader Vrhovni sud u petak i ponedjeljak odlučuje o žalbama na presudu u slučaju Fimi media

'Odlukom Vlade RH pokrenut je Projekt navodnjavanja i gospodarenja poljoprivrednim zemljištem i vodama u Republici Hrvatskoj. Sukladno navedenoj Odluci osnovano je Nacionalno povjerenstvo kojim predsjedava Premijer dr.sc. Ivo Sanader, a za zamjenika je imenovan Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković, dipl.ing.', stoji na stranici.

>> Njima je još uvijek premijer - Ivo Sanader!

Podsjetimo, Hrvatska je među 30 zemalja u svijetu po bogatstvu vodom, a treća u Europi. Potrošimo je oko milijardu kubika na godinu, a imamo je čak 26 milijardi kubika. Naša zemlja još uvijek nema sustav navodnjavanja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.