Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još nisu ispravili

I nakon našeg upozorenja Sanader je JOŠ UVIJEK premijer!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nekoliko dana objavili smo kako na stranicama Hrvatskih voda stoji ime Ive Sanadera kao predsjednika Nacionalnog povjerenstva za navodnjavanje i premijera, a oni to ni do danas nisu promijenili.

Internetsku stranicu smo provjerili i danas, a na njoj još uvijek stoji da je Ivo Sanader premijer i predsjednik Nacionalnog povjerenstva za projekt navodnjavanja i gospodarenja poljoprivrednim zemljištem i vodama u Hrvatskoj, a Petar Čobanković - ministar.

Pročitajte i ovo Ministar Habijan Izbjegnut štrajk Habijan i sindikat postigli dogovor: Plaće idu gore za deset posto Hrvatske vode Nisu zadovoljni Hrvatske vode idu u štrajk: Sindikat Habijanu poslao zahtjev za sastanak

'Odlukom Vlade RH pokrenut je Projekt navodnjavanja i gospodarenja poljoprivrednim zemljištem i vodama u Republici Hrvatskoj. Sukladno navedenoj Odluci osnovano je Nacionalno povjerenstvo kojim predsjedava Premijer dr.sc. Ivo Sanader, a za zamjenika je imenovan Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković, dipl.ing.', stoji na stranici.

>> Njima je još uvijek premijer - Ivo Sanader!

Podsjetimo, Hrvatska je među 30 zemalja u svijetu po bogatstvu vodom, a treća u Europi. Potrošimo je oko milijardu kubika na godinu, a imamo je čak 26 milijardi kubika. Naša zemlja još uvijek nema sustav navodnjavanja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene