Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baldasaru nije smiješno

Službeniku Grada Splita prijeti otkaz zbog karikature gradonačelnika?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Ivo Baldasar tvrdi da Dalibor Lovrić negativno utječe na kolege.

Karikature gradonačelnika Splita i drugih ne prestaju dizati prašinu u Splitu. Gradski zaposlenik koji ih je nacrtao, a o čemu je Dnevnik Nove TV izvještavao - suspendiran je i čeka odluku Službeničkog suda.

Gradonačelnik Ivo Baldasar i dalje tvrdi kako karikature nisu glavni razlog mogućeg otkaza. Dalibora Lovrića, savjetnika za nezavisnu kulturu Grada Splita, koji je nacrtao karikature tereti se, prema rješenju, za teške povrede službeničke dužnosti.

Nacrtao je karikature gradonačelnika, ostalih službenika i političara. Htio je kaže njihov rad prikazati na duhovit način.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

'Baldasar podupire Vladu i SDP, a ne građane pa ne zaslužuje biti gradonačelnik'

'To je čini mi se osojna tradicija partije to je golootočki instinkt. Nisam mogao vjerovati da se u ovoj našoj krasnoj zemlji može dogoditi ovakvo što. Mi nismo niti "d" od demokracije', kaže Lovrić.

Gradonačelnik tvrdi suprotno. Naredio je udaljavanje s posla jer, između ostaloga, Lovrić negativno utječe na kolege.

'Gospodin Lovrić je čovjek koji ne radi svoj posao, koji zloupotrebljava svoju situaciju da sjedi u uredu i radi sve ono što ne treba radit, a što treba radit ne radi', kaže Baldasar.

Lovriću je plaća umanjena i ne smije na posao. Prijeti mu i otkaz.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene