Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smatra da je oklevetan

Rodić poručio Pupovcu: 'Do pakla ću te goniti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Javna polemika predsjednika Josipovića i Milorada Pupovca prerasla je u žestok sukob predstavnika srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj.

Predsjednik ne želi komentirati jučerašnje oštro pismo Srpskog narodnog vijeća koje predvodi Milorad Pupovac u kojem ga javno pitaju zašto prima ljude upitne vjerodostojnosti.

Pročitajte i ovo Kampanja presica SDSS-a Pupovac odgovorio zašto je glasao za Turudića Slika nije dostupna Oštra reakcija SNV-a Nema kraja sukobu Pupovac-Josipović

>> Nema kraja sukobu Pupovac-Josipović

Riječ je o Milanu Rodiću i Nikoli Laziću koji su prošloga tjedna s Pantovčaka napali Milorada Pupovca. SNV ih je optužio za naoružavanje Srba u domovinskom ratu, ali i za novije nezakonite radnje. Ogorčeno su odgovorili.

Milana Rodića Srpsko narodno vijeće optužilo je za dijeljenje oružja '91. 'O oružju ili bilo kakva priča o tome nemam komentara, to je takva kleveta, za koju ću ga tužiti, do pakla ću ga zbog toga goniti', poručio je Pupovcu Rodić.

Tvrde i da je veliki porezni dužnik. 'Dužan sam državi, ali ne PDV ili drugi porez, već ono što sam bio dužan za zdravstveno i mirovinsko. Nisam imao novaca da to platim kao i masa drugih građana što nije imala novaca', pojasnio je Rodić.

Rodić je kao i Nikola Lazić kod predsjednika Josipovića stigao na svoj zahtjev. Lazića je SNV optužio za bogaćenje u ratu te koruptivne radnje oko zemlje u vlasništvu VUPIK-a u miru. Prijavljen je i USKOK-u. 'Pa ja sam radio u Vupiku od 90' godine, od čega bi se ja imao okoristiti?', pita Nikola Lazić, predsejednik vijeća općina Trpinje.

'Ja to ništa ne znam, bio sam pozvan na informativni razgovor, ali nikakvu optužnicu, da sam ja nekog korumpirao, ja ne znam i nisam dobio', ističe Lazić. Za optužbe krive SDSS i Pupovca, a oni, tvrde, Hrvatsku koriste za svoje interese. 'U stanju su napraviti bilo što, jer doslovce mislim da im je ovo kraj. Dosad su imali podršku u Srbiji', smatra Lazić.

'Otkud je kupio i gradi kuću u podsljemenskoj zoni, otkud ima par stanova, jedan koji je ostavio prvoj supruzi drugi u koji se uselio njegov sin i treći u kojem živi', naglašava Rodić. Dvojac podupire predsjednika koji tvrdnje SNV-a da prima ljude upitne vjerodostojnosti danas nije želio komentirati.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene