Obavijesti Video Pretražite Navigacija
optužen i zbog droge i šverca ljudi

Svom odvjetniku slao prijeteće poruke, pa završio u zatvoru: "'Je*** ću te ovom nogom u gipsu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darijo Radanović (31) priznao je da je prijetio odvjetniku te čak najavio i da će ga tužiti jer je odvjetnik "potpisao bjanko zadužnice u njegovo ime, bez njegova dopuštenja".

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci podignulo je optužnicu protiv Darija Radanovića (31) iz Medulina tereteći ga za prijetnje, da je odvjetniku, koji ga u sudskom procesu zbog droge zastupa kao branitelj po službenoj dužnosti, slao SMS-ove uvredljivog i uznemirujućeg sadržaja, piše Novi list.

Pročitajte i ovo KBC Zagreb Sasula uvrede Prijetila ravnatelju KBC-a jer nije dobila specijalizaciju: "Crknite Hercegovci, pi*ka vam materina ustaška'" Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi

"Pozdravit ću te ja, smeće jedno prevarantsko. Govno jedno, da si me odmah nazvao jer ću te prijavit, bez moje dozvole ćeš ti nekome pisat zadužnice, je*** ću te ovom nogom u gipsu", pisao je Radanović svom odvjetniku SMS 18. lipnja ove godine, a posljednje prijetnje uputio mu je 4. rujna kada mu je poručio "Potpisat ću ti se po glavi i ovjerit kod bilježnika, smeće cigansko".

Odvjetnik ga je prijavio policiji i Radanović je priznao prijetnje te čak najavio da će tužiti odvjetnika za prijevaru i nezakonito zastupanje. Kaže da je odvjetniku prijetio jer je "potpisao bjanko zadužnice u njegovo ime, bez njegova dopuštenja".

Radanović je dosad u dva navrata osuđivan zbog zlouporabe droga i teške krađe, a trenutačno je jedan od optuženih u sudskom procesu 22 okrivljenih koje optužnica riječkog USKOK-a tereti da su zaradili najmanje milijun i 700 tisuća kuna deliktima povezanima s prodajom droge.

Radanović je i jedan od petorice optuženih protiv kojih je ljetos potvrđena optužnica USKOK-a koja ih okrivljuje da su upleteni u krijumčarenje tridesetak ilegalnih migranata – Kosovara, Turaka i Kineza.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene