Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iskusila vratolomije iz prve ruke

Reporterka Dnevnika Nove TV u akrobatskom avionu: ''Nakon što sam preživjela, pitala sam što sam preživjela''

Reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Vištica (Foto: Dnevnik.hr)
Reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Vištica (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Zračni spektakl u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zračni spektakl u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Zračni spektakl u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Zračni spektakl u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Zračni spektakl u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Zračni spektakl u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Zračni spektakl u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Zračni spektakl u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Vištica (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/5 >>
U Varaždinu je počeo najveći međunarodni aeromiting u Hrvatskoj. Preleti nadzvučnih borbenih zrakoplova, nastupi akrobatskih grupa i vratolomije pilotskih aseva oduševili su publiku. Reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Vištica nije samo gledala, već je i sama sudjelovala u vratolomijama pri 400 kilometara na sat s poznatim akrobatskim pilotom Branimirom Ambrekovićem.

Nakon što sam preživjela, pitala sam što sam preživjela. Piloti kažu - silu četiri G. Sve ostalo smo gledali na sigurnom - s tla. Za ovo treba biti itekako utreniran.

Pročitajte i ovo Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti" Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci

''Biti pilot akrobatske grupe je dugi slijed obuka i školovanja. Za postati pilot akro grupe se biraju piloti koji su već iskusni profesori letenja'', kaže Darko Belančić, voditelj akrobatske skupine Krila Oluje.

Publika je danas u Varaždinu bila oduševljena. ''Ove godine je naglasak na fajterima, na brzim zrakoplovima, ultrazvučnim zrakoplovima'', kazao je organizator Danko Komar.

Osim akrobacija može se vidjeti i akcija specijalaca, ali i razgledati sve zanimljive letjelice. Zračni spektakl na rasporedu je i u nedjelju.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene