Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liga nacija

Na glavnom zagrebačkom trgu sve je spremno za veliko finale: Reporter Domagoj Mikić otkriva detalje dočeka Vatrenih

Aktualno Galerija Domagoj Mikić Domagoj Mikić Foto: DNEVNIK.hr Navijači - 1 Navijači - 1 Foto: DNEVNIK.hr Navijači - 2 Navijači - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Navijači - 3 Galerija 1/4 >>
Reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić javio se uživo sa zagrebačkog glavnog trga.

Uživo s Trga bana Josipa Jelačića gdje se Zagrepčani okupljaju zbog finala Lige nacija javio se reporter Domagoj Mikić koji je otkrio sprema li se doček Vatrenih.

"Sve opcije su još uvijek na stolu. Ono što treba reći je da se bruse svi scenariji. Kako neslužbeno doznajemo, doček će biti organiziran na glavnom zagrebačkom trgu samo ako naši Vatreni osvoje zlato večeras u Rotterdamu. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Milanović ide na finale Čestitke Vatrenima iz Vlade i Sabora: "Još jedan sjajan uspjeh i promidžba Hrvatske"

Vrlo je vjerojatno da bi oni trebali sletjeti u 12 sati sutra u zračnu luku Franjo Tuđman i sada sve ovisi kada sudac odsvira kraj večerašnje utakmice kada ćemo znati konačni rezultat - hoće li oni doći autobusom direktno na Trg ili će se ići na opciju iz 2018. godine da se otvorenim autobusom kreće iz smjera Velike Gorice do glavnog zagrebačkog trga", kazao je reporter.

Pročitajte i ovo Hrvatska nogometna reprezentacija Liga Nacija Stižu čestitke Vatrenima, Plenković poručio: "Sjajna pobjeda, ponovno ste ostavili srce na terenu!"

Na Trgu bana Josipa Jelačića organizira se gledanje utakmice. "Najhrabriji navijači već su pristigli, palo je i prvo kupanje u Manduševcu. Organizatori, udruga Mi Hrvati, pozivaju sve one koji mogu da dođu na centralni zagrebački trg. Službeni program počinje u 19:30 i pozivaju da zajedno svi u jedan glas bodrimo večeras naše Vatrene", zaključio je Domagoj Mikić.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene