Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milanović ide na finale

Čestitke Vatrenima iz Vlade i Sabora: "Još jedan sjajan uspjeh i promidžba Hrvatske"

Aktualno Galerija Andrej Plenković Andrej Plenković Foto: Damjan Tadic/Cropix Andrej Plenković Andrej Plenković Foto: DNEVNIK.HR Andrej Plenković - Ilustracija Andrej Plenković - Ilustracija Foto: Goran Mehkek / CROPIX Gordan Jandroković Gordan Jandroković Foto: DNEVNIK.hr +0 Gordan Jandroković Galerija 1/5 >>
Predsjednik je potvrdio odlazak na finale. Premijer ne ide, ali ići će neki ministri. O pobjedi Hrvatske govorilo se i u Vladi, ali i Saboru - odakle su Dalićevoj generaciji stigle čestitke.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković čestitao je u četvrtak u ime svih zastupnika, hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji plasman u finale Lige nacija te joj poželio pobjedu i zlato u nedjeljnom ogledu s Italijom, odnosno Španjolskom.

"Osim pobjede, fascinira pristup pun borbenosti, srčanosti, strasti, a istovremeno jednog mira i strpljivosti koji bi svima nama poželio", rekao je predsjednik Sabora.

U ime svih zastupnika čestitke je uputio izborniku Zlatku Daliću, kapetanu Luki Modriću, svim igračima, stručnom stožeru.

Hrvatska u nedjelju, od 20,45 sati, u finalu nogometne Lige nacija čeka pobjednika dvoboja između Španjolske i Italije koji se igra u četvrtak navečer.

Predsjednik je potvrdio odlazak na finale. Premijer ne ide.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković 34. obljetnica Dan nakon eksplozije Vatrenih i HDZ-ovci istrčali na teren: Tradicije se čvrsto drže, a stranka je zamalo imala drugo ime

"Da im zaželimo uspjeh u finalu u nedjelju - još jedan sjajan uspjeh i promidžba Hrvatske zahvaljujući hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji", izjavio je Andrej Plenković. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene